Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (3.28 secunde)
Controlul de ieri al inspectorilor de la Inspectoratul Teritorial de Munca la societatea "Util Trans" SRL din Cumpana s-a terminat cu o cearta ca la usa cortului.
Dupa sedinta de la Prefectura, membrii comisiei s-au intalnit cu structuri ale Jandarmeriei la poligonul de la Cumpana, iar in cursul zilei de azi membrii comisiei vor vizita o unitate de nave a Flotei Maritime Militare, Portul Constanta, Sistemul SCOMAR de la Politie de Frontiera si Academia Navala.
Nu vor sa se manifeste ca partide care sunt la Putere, sa isi anume responsabilitatea intr-un moment de cumpana. Daca privesc la ceea ce propun prin program partidele de Opozitie imi dau seama ca nu exista acolo partide care sa vizeze redresarea Romaniei ci doar clisee demagogice.
Vreau sa sper ca punandu-se in cumpana bunele mele intentii, activitatea mea de pana acum pe de o parte si, pe de alta, lipsa de vigilenta de care am dat dovada, Conducerea de Partid si de stat va socoti ca imi poate acorda sansa sa ma reabilitez, pentru a contribui pe mai departe - dupa puterile mele - la edificarea culturii romanesti contemporane." Asadar, in cazul in care Plesu se hotaraste sa-si puna si acum cenusa in cap, cum credeti voi ca ar putea suna scrisoarea lui catre Supremul Sef?
La cumpana dintre ani, transmitem tuturor romanilor urari de sanatate si fericire, precum si cele mai calde ganduri de bine, in perspectiva unui 2013 pe care ni-l dorim cu totii mai bun.
Revenind, iata in ce momente de cumpana au ajuns doamna Gorghiu si domnul Blaga la Vaslui, pentru a ne promite ca, sub o binecuvantata guvernare liberala viitoare, infrastructura din Moldova va fi modernizata si dezvoltata.
Reprezentantii Conpet au fost anuntati la ora 7.50 de un localnic ca un "gheizer” de titei tasneste la o inaltime de 12 metri dintr-o groapa situata pe campul din apropierea soselei Constanta-Cumpana, a declarat pentru "Replica” Vasile Chis, adjunctul sefului Regionalei Conpet Constanta.
De altfel, orasul va fi singura gazda a turistilor care vor sa petreaca la cumpana dintre ani la malul marii, pentru ca in celelalte statiuni sunt inchise cam toate unitatile hoteliere si cele de alimentatie publica.
"Vom organiza cumpana dintre ani la un restaurant mai modest, pentru toate buzunarele, oricine din acest oras putand sa petreaca alaturi de cel pe care l-au ales in functia de primar", a precizat Tudorel Calapod.
La sediul Primariei Municipiului Constanta s-a desfasurat ieri o intalnire intre primari si alti reprezentanti ai autoritatilor publice locale din localitatile Constanta, Navodari, Agigea, Basarabi, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Cumpana, Mihail Kogalniceanu, Lumina, Corbu, Valu lui Traian si Poarta Alba, in vederea constituirii pe baza Legii nr.351/2001 a Zonei Metropolitane Constanta, un areal economic, social si cultural care in situatia in care se va infiinta, va deveni cea de a doua mare aglomerare urbana din Romania, dupa Bucuresti, cu o populatie de aproximativ 450 milioane de persoane.
Unii dintre acestia sunt lucratorii din marile magazine, oferind astfel craiovenilor posibilitatea sa se reaprovizioneze cu cele necesare celei de-a doua zile de Craciun, dar si pentru a incepe pregatirile pentru cumpana dintre ani.
In acest sens, in perioada 21 - 25 mai a.c., o delegatie din care au facut parte subprefectul Adrian Nicolaescu si primarii comunelor Cumpana, Lumina si Corbu s-a aflat in Belgia, la invitatia Asociatiei Comunelor "Interleuven", din care fac parte 26 de localitati belgiene.
Autostrada, care va avea patru benzi de deplasare si doua de urgenta, va lega localitatile Ovidiu - Poiana - Valu lui Traian - Cumpana - Lazu - Agigea.
Din pacate oamenii nostri se organizeaza mai greu si va mai dura pana se va ajunge la o astfel de masura", a declarat si primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, care a adaugat faptul ca pe teritoriul comunei culturile de grau sunt afectate in proportie de 80%.
In cumpana Pana acum au depus cereri de despagubire la Directia Agricola 190 de producatori agricoli, fiind vorba in general de mari asociatii agricole si societati cu profil agricol, dar si mici fermieri.
In cumpana Pana acum au depus cereri de despagubire la Directia Agricola 190 de producatori agricoli, fiind vorba in general de mari asociatii agricole si societati cu profil agricol, dar si mici fermieri.
Cumpana, Ovidiu si Lumina, cu cate 6-7 exploatatii fiecare. Pe fiecare localitate, 50% trebuie sa fie exploatatii cu proprietari fizici si 50% cu proprietari juridici.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
De asemenea, intentionam sa modernizam intersectia cu drumul care duce spre Cumpana si cea a DN 38 cu DN 39.
4 sali de sport (in Lumina, Tuzla, municipiul Constanta si Cumpana). Pe axa de finantari hoteliere, Murgeanu a aratat ca 90% dintre proiectele depuse provin din mediul privat.
google-analytics.com