Cautare

2591 de rezultate pentru "ajf dolj clasament d juniori d" (3.23 secunde)
Problemele fotbalului mic din Dolj nu au disparut nici in 2012 si asta deoarece conducatorii suspendati ai AJF, presedintele Nicu Neagoe si vicele Sorin Patrascu, nu au binevoit sa faciliteze alegeri pana la 15 ianuarie, asa cum le-o ceruse FRF.
Campioana judetului Dolj la fotbal, CS Apa Craiova, are mari probleme in privinta sustinerii barajului de promovare in Liga a III-a, pe care ar urma sa-l dispute pe 20 iunie, de la ora 17.30, in compania valcenilor de la Posada Perisani.
Pe ordinea de zi, la punctul sapte, figureaza si AJF Dolj, federatia cerand "o informare la situatia existenta", asta dupa ce Judecatoria Craiova a hotarat ca alegerile din 19 decembrie 2009 nu au fost statutare si trebuie organizate din nou.
Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu" ... gazduind turneul zonal alocat juniorilor D (nascuti in anii 1999-2000).
a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000). ... Iata programul de desfasurare a turneului semifinal, grupa B, la juniori D:
Daca pentru banii de protocol guvernul a impus mai-marilor judetului limite, pentru produsele de curatenie si papetarie, Consiliul Judetean (CJ) si Prefectura Dolj au cheltuit cat i-a tinut bugetul.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Bugetul CSJ ar putea fi asigurat din formarea de fotbalisti, daca CJ Dolj ar apara mai bine interesele propriei scoli de fotbal pe care o finanteaza din bani publici cu 1,1 milioane de lei anual.
Andreea Moraru (-60 kg, juniori), Denis Sandu (-60 kg, cadeti 1), Petre Trailescu (-55 kg, juniori 2, component al lotului national din anul 2011), Robert Moraru (-85 kg, juniori), Adriana Grigore (-70 kg, seniori) si Valentin Stoica (-85 kg, seniori).
Marius Florescu (kumite juniori, -68 kg); ... Marius Florescu (kata juniori), Ionut Mitrica (kumite juniori, -55 kg), Adnana Popa (kumite seniori, -55 kg), Mihai Teiusanu (kata seniori); ... Ionut Mitrica (kata seniori), Mihai Teiusanu (kumite juniori, -61 kg), Sebastian Olaru (kata juniori) si Anisia Iova (kata cadeti).
si cei doi castigatori, dar si doi juniori au primit premii suplimentare din partea organizatorilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj si Asociatia Judeteana de Atletism Dolj.
Penny Market devine primul sponsor al nationalelor de juniori, junioare si tineret prin extinderea parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal. ... Suportul acopera, in premiera, reprezentativele de juniori si junioare, precum si de tineret, dar si primele ligi din futsal si fotbalul feminin.
copii I, copii II, copii III, juniori I, juniori II, juniori III, tineret si seniori.
Bita, multumit de juniori La finalul jocului de pe "Metalurgistul", antrenorul secund al gruparii ALRO Slatina, George Bita, a vorbit despre evolutiile celor doi juniori adusi de la Craiova, veniti in teste. ... Cei doi juniori raman in continuare", a spus Bita, conform Olt TV.
Grupa de juniori D a Scolii de Fotbal "Gica Popescu" ... Grupa de juniori D de la "GP"
Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta.
Mai multi directori executivi si adjunctii lor de la institutiile descentralizate din Dolj au fost destituiti vineri prin ordine ministeriale, ca urmare a intrarii in vigoare a ordonantei ce va rade toata sefimea din fruntea autoritatilor subordonate guvernului.
Luna de luna, acesti oameni trebuie sa mearga la Casa Judeteana de Pensii Dolj, si la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Dolj si, periodic, la Casa de Asigurari de Sanatate Dolj pentru a-si plati contributiile.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
google-analytics.com