Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (7.98 secunde)
Mircea Iustian a mentionat si alte cai de "furt electoral”, printre care situatia de la Mangalia, interviul acordat de primarul din Cumpana in fata unei sectii, acostarea alegatorilor din Agigea de catre reprezentanti ai PSD, implicarea primarilor din Albesti si Tortomanu in vederea manipularii electorilor si, nu in ultimul rand, usurinta cu care se dezlipesc timbrele autocolante de pe cartile de identitate, tinand cont de faptul ca in acest an nu s-a mai putut vota prin intermediul cartii de alegator.
Astfel, dupa ce dam deoparte capii de lista- Radu Mazare (primar Constanta), Nicusor Constantinescu (presedinte CJ Constanta), Mariana Gaju (primar Cumpana), Gheorghe Frigioi (primar Crucea), Valer Iosif Muresan (primar Mihail Kogalniceanu), Alexandru Mazare (deputat) - putem afla si numele viitorilor consilieri judeteni ai PSD.
Imi cerea sa nu-l parasesc in acest moment de cumpana al vietii lui. Imi spunea sa mai am rabdare pentru ca tot ceea ce-si doreste este sa ramana cu mine, dupa ce moare ea.
La fel de adevarat este ca deruta din PSD si posibilitatea scaderii masive a ponderii acestui partid pune in mare cumpana PD-ul.
Cu toate acestea, primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju nu era inca la curent cu aceasta veste. "Trebuia sa avem astazi (n.r.
La randul sau, primarul orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca a „auzit“ ca presedintele Romaniei ar dori sa petereaca la cumpana dintre ani pe litoralul sudic al Marii Negre, si asta dupa ce o buna parte a sezonului estival a fost nedespartit de zona Mangaliei, unde a asistat la Festivalul „Callatis“, la expozitia de fotografie a Ioanei, fiica sa cea mare, la Targul de Carte si la „agapele“ de la Neptun, de la deja celebra de acum Terasa „Ciresica“.
Nu mai trebuie sa va spunem ca drumul celor care au fost dominati de energii negative (de ura, invidie, egoism, dorinte de imbogatire materiala, minciuna, necinste si coruptie) se desparte de al vostru, la acest ceas de cumpana si rascruce.
Julius Meinl, Cumpana, Klarmedia (partener monitorizare presa), Cris-Tim. Parteneri media: Hotnews.ro, Radio Romania Cultural, Observator Cultural, Accente, Sinteza. Bookfest este cel mai important salon de carte din Romania si singurul eveniment al industriei editoriale care a reusit sa capete o dimensiune internationala marcanta.
" Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, care este si vicepresedinte al Asociatiei Comunelor din Romania a cerut sprijinul senatorilor USL aflati la dezbatere pentru rezolvarea problemei incompatibilitatii primarilor, care au facut parte din Adunarea Generala a Actionarilor la Compania regionala de Apa si Canal SC RAJA SA.
La manifestare au participat numerosi primari din judet, dintre care amintim pe Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, Gheorghe Grameni, primarul de la Mihai Viteazu, primarul localitatii Gradina, Ion Melcea, dar si presedintele Organizatiei Judetene a PNL Constanta, deputatul Gheorghe Dragomir.
Intr-un moment de cumpana, cand avea mari probleme cu conditiile cerute de regim pentru a fi admis la facultate, a vazut deasupra sa, plimbandu-se si leganandu-se in aer un fel de geamandura uriasa de forma ovala, ca o lalea inchisa, care, la capatul gros avea o scobitura concava, ca un lighean imens, pe fundul caruia era fixat un fel de hublou, de data aceasta puternic luminat, ca oglinda reflector a unei lanterne.
Este posibil sa fii nevoit sa iei niste decizii pentru care vei sta in cumpana. - Sanatate: Stresul si suprasolicitarea pot genera mici probleme de sanatate.
Gazda reuniunii a fost Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana si sefa femeilor social-democrate din Constanta.
Nimic nu-mi spunea ca destinul hotarase altfel si ca, in scurt timp, voi trece, impreuna cu colegii din echipaj, prin cea mai grea cumpana din viata mea.
Constanta, Basarabi, Cumpana, 23 August sau Dobromir. Victor Manea sustine ca nu mai stie ce sa le mai spuna oamenilor din judet:
"Ne aflam intr-un moment de cumpana", a precizat Roman, adaugand ca "fara un program, fara o viziune la nivel national si cu partide populiste Romania nu va culege roadele acestei uriase sanse care este integrarea europeana".
In alta ordine de idei, Consiliul Judetean Constanta s-a implicat in sprijinirea populatiei din comunele Oltina si Ostrov, coordonand actiunile de strangere de ajutoare si trimiterea acestora, actiune la care au participat, printre altii, Primaria Municipiului Constanta, Primaria comunei Cumpana, Primaria comunei Valu lui Traian si grupul parlamentarilor PSD.
Ar mai ramane, ce-i drept, circa 35 de localitati (printre care Limanu, Independenta sau Cumpana) in care Dutu a recunoscut ca "nu bate nimeni acolo, sa fim corecti".
Dupa mai bine de trei ore, Ion Iliescu a plecat la Cumpana, dand astfel curs invitatiei adresate de primarita Mariana Gaju de a participa la "Ziua Recoltei".
Consiliul National al PSD a stabilit, la Tirgu-Mures, noile actiuni si propuneri ale social democratilor pentru perioada imediat urmatoare.
google-analytics.com