Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (7.48 secunde)
Joi cateva clipe de cumpana va strica starea de bine, dar o mare satisfactie va asteapta la finele saptamanii. Armonia iubirii este stabila, in ciuda unor mici disensiuni.
Mici discutii la serviciu va vor pune putin in cumpana. Parca nu mai sunteti acelasi si nici pe prieteni nu va mai bazati.
Filipine - aruncarea monezilor Vesmintele cu buline si mancarurile in forma rotunda par sa fie alegerea filipinezilor pentru cumpana anilor.
Anul acesta era an de cumpana. Varsta lui, 55, este un numar maestru. Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.
Libertatea ministrului si a celorlalti condamnati e inca in cumpana, insa cei 700.000 de euro vor fi, aproape sigur, restituiti bugetului.
Eurovision si angajata TVR cu o vechime 40 de ani, a avut parte de o mare cumpana pe scena de la Brasov.
In registrul al patrulea, la mijloc, apare cumpana care cantareste faptele bune si pe cele rele, lupta dintre ingeri si demoni pentru suflete;
Cruce Este simbolul ordinii si este interpretata adesea ca un moment de cumpana in viata noastra, care este decisiv pentru viitor.
Sunteti pusi in cumpana alegerii dintre cerintele si responsabilitatile de la locul de munca si cerintele si obligatiiler fata de familie si viata dumneavoastra privata.
Astrele va influenteaza modul de a actiona in aceste zile si veti lua hotarari pe ultima suta de metri fara a pune in cumpana prea multe.
Christian Ciocan, MESAJ EMOTIONANT pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana.
Cand nu se pregateste pentru bacalaureat, studiaza posibilitati de a face viata mai usoara oamenilor din jurul lui aflati in momente de cumpana.
Veti afla crampeie din viața personajelor, le veti simti emotiile, trairile, va veți identifica, poate, cu momentele de cumpana care le-au schimbat destinul, cu lupta lor pentru onoare, supravietuire si - de ce nu?
Intr-un moment de cumpana, cand avea mari probleme cu conditiile cerute de regim pentru a fi admis la facultate, a vazut deasupra sa, plimbandu-se si leganandu-se in aer, un fel de geamandura uriasa de forma ovala, ca o lalea inchisa, care, la capatul gros avea o scobitura concava, ca un lighean imens, pe fundul caruia era fixat un fel de hublou, de data aceasta puternic luminat, ca oglinda reflector a unei lanterne.
Acum sunt mai pustiu ca totdeauna, De cand ma simt tot mai bogat, de tine, Si-mi stau pe tample soarele si luna, Acum mi-e cel mai rau si cel mai bine M-as jelui in fel de fel de jalbe In care nici n-as spune cum te cheama, Patrate negre si patrate albe Imi covarsesc gradina si mi-e teama Si uite, n-are cine sa ne-ajute, Abia-si mai tine lumea ale sale Si-ntr-un perete alb de muze mute Nebunii negri cauta o cale Prin gari descreierate - accidente, Marfare triste, vin in miezul verii, Iar eu sunt pln de gesturi imprudente, Ca sa te-apropii si ca sa te sperii Jur-imprejur privelisti aberante, Copii fragili ducand parintii-n spate, Batrani cu sanii gri de os pe pante Si albatrosi venind spre zari uscate Mi-e dor de tine si iti caut chipul In fiecare margine a firii, In podul palmei, daca iau nisipul, Simt un inel jucandu-se de-a mirii Te-aud in batalii din vreme-n vreme, Ostasii garzii tale ti se-nchina, Iubita mea cu foarte mari probleme, Cu chip slavon si nume de regina Fiorul rece prin spinare-mi trece Cand mi-amintesc cu gene-nlacrimate Ca tu, de la etajul treisprezece, Voiai sa te arunci sa scapi de toate Dar tu-ntelegi, de fapt ca nu se cade Sa-ti pui in cumpana intreaga viata, Ca nu-s in joc abstractele rocade Ci sangele ce fierbe sau ingheata Neputincioasa, trista si frigida Asa ai fost si apareai senina, Dar cel care-a stiut sa te deschida Nu-i fericit, ci imbatat de vina De te lucram sarguincios cu dalta, De te faceam din carnea mea, iubito, Nu deveneai, cum astazi esti, o alta, Pe care la caldura am trezit-o Lasand ambitiile de o parte Ne aruncam in marea nemiloasa Si-mpreunati, ca filele-ntr-o carte, Ne facem din sudoare, sfanta casa Pe urma vin ceilalti sa ne-o distruga Si ochii tai ma cauta intruna Si eu inalt nefericita ruga Purtand pe tample soarele si luna Si te iubesc cu mila si cu groaza, Tot ce-i al tau mi se cuvine mie, Ca un nebun de alb ce captureaza Regina neagra pentru vesnicie
Picatura care umple paharul este cumpana dintre ani, cand petrecem cu mancare si bautura. Alt inamic al nostru este alcoolul, licoarea magica fara de care veselia Sarbatorilor ar fi inexistenta si care intr-un mililitru ne cedeaza 7 calorii.
B365.ro informeaza: Primarul Negoita vrea sa schimbe mobilierul urban din sector. Investitii de 175 de MILIOANE de EURO Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita, intentioneaza sa schimbe mobilierul urban din sector si sa doteze locurile de joaca cu ansambluri de joaca inedite:
Pentru ca vin momente de cumpana cand se suna mobilizarea si atunci e bine ca totul sa fie organizat, fie si intr-o forma simpla.
Temperaturile vor creste cu doua zile inainte de anul nou, dupa care vor scade la cumpana dintre ani. Este posibil sa incepem anul cu un regim de temperaturi mai coborat, sub limita de inghet.
Sampania La cumpana dintre ani, paharul de sampanie nu trebuie sa lipseasca, considerandu-se ca astfel vor fi indeplinite dorintele, iar noul an va fi unul imbelsugat.
google-analytics.com