Cautare

2047 de rezultate pentru "comuna cumpana" (4.36 secunde)
Printre oficialitatile care au participat la deschiderea oficiala a Expoagroutil s-au numarat Boris Parpala, directorul executiv al DADR Constanta, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, ai Agentiei Nationale pentru Consultanta Agricola, ai Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, consulii Chinei si Italiei acreditati la Constanta precum si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana.
Pentru ca mi-a fost dat sa traiesc la cumpana de timp dintre milenii, secole si lumi, si totusi ma consider norocos, unul dintre exemplarele reusite, daca nu de exceptie, inedite ale acestei din urma epoci.
Este deja de notorietate ca nu suntem singurii in promovarea acestui gen de act normativ, atat de necesar la vremuri de cumpana.
Autostrada trece prin dreptul localitatii Valu lui Traian, apoi, pana in Cumpana, va traversa podul abia construit peste Canalul Dunare - Marea Neagra, iar din Lazu, soferii vor iesi de pe A2 catre statiunile din sudul Litoralului sau inspre Constanta.
Au fost cateva momente de cumpana pana cand Tarcob, nea Mitica, pentru prieteni, a acceptat sa nu tiparim Informatia cu data de 22 decembrie.
In cei peste 25 de ani scursi de la acel moment, presa romaneasca â€" de cele mai multe ori, oglinda societatii noastre â€" a parcurs un drum sinuos, cu suisuri si coborasuri si cu momente de cumpana.
Libertatea ministrului și a celorlalti condamnati e inca in cumpana, insa cei 700.000 de euro vor fi, aproape sigur, restituiti bugetului.
Traditii si obiceiuri de stolstitiul de vara 2019 Traditia si superstitiile cu referire la aceasta zi au radacini stravechi, fiindca cea mai lunga zi a anului a fost considerata punct de balanta, de rascruce, de schimbare, cand exista un anume moment in care toate stihiile stau in cumpana, o zi a absolutului, inscrisa sub semnul focului, care este simbolul soarelui.
Tatal ei a murit anul trecut, cand a pierdut lupta cu boala si de atunci Delia a decis ca trebuie sa faca ceva pentru a iesi din depresie si a depasi acest moment de cumpana din viata ei.
De exemplu, la cumpana dintre ani, mastile trebuiau sa fie cat mai urate cu putinta ca sa alunge duhurile rele.
Andrei Saguna a fost veghetorul Ortodoxismului si Natiunii Romane in Ardeal, la vreme de grea cumpana pentru noi. Pentru toate aceste merite deosebite poporul nostru il cinsteste neintrerupt, iar Sf.
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro.
OCTAVIAN URSULESCU Cartea reprezinta una dintre cele mai frumoase si emoționante povesti de viata a unui artist, cu amintiri din copilarie, intamplari inedite, momente de bucurie si de cumpana, povestiri despre familie si colegi, din spectacole si turnee.
Filmul prezinta un moment de cumpana din viata baietelului Conor - interpretat de Lewis MacDougall - care traieste prima lui mare spaima:
Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
A pune insa, peste aceste imperative ale realitatii, in cumpana valorificarii, formula structurala a apusului si a rasaritului, si a decide fara nici un fel de discutie prealabila in favoarea celei dintai, iata ce nu poate face decat cineva care nu numai ca ignoreaza primele elemente ale culturii si civilizatiei rasaritene, dar e strain si de dureroasa indoiala in care se framanta de un sfert de veac metafizica europeana.
Artista Cornelia Victoria Dedu s-a nascut la data de 11 septembrie 1942, la Bucuresti, si a absolvit Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu, sectia pictura, profesorii sai fiind Alexandru Cumpana, Calin Alupi, Corneliu Baba, Ion Marsic, Grigore Vasile.
La cumpana dintre ani, toti cei prezenti in Piata Constitutiei, dar si telespectatorii Antena 3 au putut urmari un minunat foc de artificii.
Politizat si ignorand cele trei randuri de alegeri care au avut loc in Romania, raportul cauta in coarnele unor institutii manevrate politic, ANI, DNA, CCR, incat chiar si acolo unde nu are dreptate, de pilda in privinta superimunitatii pe care si-ar fi votat-o parlamentarii sau in materie de incompatibilitati vadite, raportul te face sa crezi ca tine partea perdantilor, nu cumpana dreptatii.
Este momentul de cumpana cand inca mai poate evita consecintele dramatice. Psihologul Mihaela Zivari spune ca primul pas spre desprinderea de aceasta obsesie este recunoasterea motivatiilor, de ce persoana respectiva a ajuns in aceasta situatie.
google-analytics.com