daniilgaucan.wordpress.com / SaLuSa, 11 sept. 2015
Dupa o lunga asteptare, Ascensiunea planetei revine brusc in actualitate cu foarte multe stiri pozitive, aduse de o serie intreaga de surse de informare.
Ati fost in repetate randuri informati ca pe 28 sept. 2015 va fi punctul culminant al lunii septembrie, zi in care centura fotonica va avea influenta cea mai puternica asupra planetei voastre. Aceasta influenta va fi la un nivel care nu a mai fost experimentat anterior de planeta si de voi, niciodata.
Daca ati avut vreodata indoieli cu privire la progresele inregistrate in Ascensiune, acum, cu siguranta, aveti si veti avea toate motivele pentru a le inlatura.
Veti incepe deja sa realizati ca multe s-au intamplat in spatele scenei, fapte de care nu aveati cum sa fiti constienti ca se petrec. Este adevarat ca multe adevaruri nu era oportun sa fie cunoscute, caci aceasta divulgare ar fi putut avea repercursiuni negative asupra desfasurarii programului divin. Nici acum nu vi se pot furniza toate detaliile. E normal, si pentru oricare dintre voi, cei aflati in ascensiune, este de inteles.
Diferite civilizatii au fost si sunt implicate in aceasta ampla actiune planetara. Cei implicati provin nu numai din civilizatii diferite ale universului dar si din dimensiuni diferite, mergand pana la dimensiunea 6D, inclusiv. Printre altele, reprezentanti autorizati ai acestor dimensiuni au comunicat telepatic cu multe fiinte umane, capabile sa faca channeling. Ei sunt din Lumina si fac ceea ce este de competenta lor, sa se asigure ca lungul vostru drum pentru inaltare se apropie de capat. Pentru ca totul sa se incheie in mod fericit, ei tin sub observatie permanenta orice miscare a intunecatilor, care, desi li s-au diminuat drastic posibilitatile de interventie, nu renunta la ideea ca, totusi, ar putea schimba soarta lumii voastre (in rau), si, implicit, a lor (in bine). Mereu incearca sa se interfereze in program, cu intentia de a va opri inaintarea. Insa,toate aceste tentative vor fi zadarnice, tavalugul vine peste ei.
Daca priviti inapoi, va veti da seama ca, de la sfarsitul anului 2012 incoace, totul s-a accelerat, progresele inregistrate, pentru noi si pentru multi dintre voi, au fost evidente. E adevarat ca ceea ce s-a intamplat nu a fost inteles de multi dintre voi care mereu au spus ca de fapt, nimic nu s-a intamplat. Daca nu s-ar fi intamplat nimic, nu ati fi astazi foarte aproape de momentul evenimentului. Nimic nu va putea opri finalizarea acestei extrem de importante etape din evolutia umanitatii voastre, care va insemna re-integrarea Pamantului si umanitatii in marea familie a civilizatiilor avansate ale universului.
Asa cum multi dintre voi poate ati aflat, fiinte evoluate au ajuns deja in sistemul vostru solar, cu planetele lor de origine, pentru a ajuta la devierea unei parti din puternicele energii care vor ajunge in curand la voi, pe Pamant. Era necesara aceasta deviere pentru ca altfel, multi dintre voi ati fi fost coplesiti de forta foarte mare a acestor energii extrem de puternice. [nota C.M.: in afara de Nibiru, care s-a nimerit sa se afle mai aproape de Pamant, in aceasta perioada, cand centura fotonica se va gasi in proximitatea planetei noastre (la cea mai mica distanta), probabil ca exista acum o conjunctura astronomica rarisima, in care anumiti astri sunt pozitionati, in miscarea lor de revolutie, astfel incat sa se interpuna sub un anumit unghi, directiei de deplasare a radiatiei fotonice, spre Pamant, deviind si dispersand o parte a fluxului fotonic care, altfel s-ar fi pravalit in totalitate peste planeta].
Aceste sincronicitati, care privesc pozitionarea unor corpuri ceresti fata de planeta voastra, sunt semne clare ale consumarii ultimilor faze ale Ascensiunii planetei voastre.
Care suflete vor ascensiona?
Acelea care vor fi atins, la producerea evenimentului, nivelul de vibratii suficient pentru a insoti planeta in dimensiunea superioara. Este important ca toti cei aflati in procesul ascensionarii sa fiti concentrati pe acest eveniment, pe care sa vi-l doriti cu toata fiinta voastra, pana cand el se va produce.
Preocuparea multora dintre voi, legata de soarta celor dragi, este fireasca si de inteles. Indiferent insa de gradul in care sunteti voi preocupati de viitorul lor,fiecare dintre ei se va pozitiona exact acolo unde corespunde cel mai bine nivelului evolutiv la care a ajuns. Dragilor, acest ciclu cosmic care practic s-a incheiat, va fi diferit de cele anterioare, care au sfarsit prost, soldandu-se cu dezastre pentru sistemul planetar si pentru umanitate. De data aceasta va fi un succes deplin, majoritatea dintre voi accesand dimensiuni superioare (n.m. marea majoritate a celor ascensionati se va face in dimensiunea 5D). Nicio civilizatie potrivnica (intunecata) nu va va mai putea opri evolutia.
Unele suflete se intreba de unde stiu ele daca sunt pregatite pentru a se inalta si daca eforturile pe care le-au facut in acest scop vor fi suficiente. Faptul ca sunt preocupate de soarta lor, in raport cu ascensiunea, si si-o doresc, este o dovada ca fac parte dintre cei care vor ascensiona.
Acestora le sugeram sa continuie sa faca ceea ce au facut si pana acum, activitate in care ar fi bine sa incerce sa si-o intensifice. Nu va faceti griji pentru viitorul vostru, faceti, in continuare, asa cum va dicteaza inima si cum va sugereaza ghizii vostri vazuti sau nevazuti. Ei va vor indruma sa faceti ceea ce trebuie si sa va miscati catre acolo unde va doriti.
Unele suflete vor continua sa traiasca, ca si pana acum, in dimensiunea inferioara 3D. A fost alegerea lor, care le va oferi ocazia sa experimenteze ceea ce si-au propus. In aceasta etapa, aceste suflete au considerat ca nu a venit inca momentul sa paraseasca dimensiunea 3D, in care mai au experiente de facut.
Mama Pamant este, de asemenea, in miscare ascendenta, ca entitate si, peste putina vreme, va rupe toate legaturile cu dimensiunea 3D.
Un nou si mirific Pamant va aparea din cenusa celui vechi, pe el regasindu-se pentru vecie PACEA, FRUMUSETEA si IUBIREA.
Nu mai trebuie sa va spunem ca drumul celor care au fost dominati de energii negative (de ura, invidie, egoism, dorinte de imbogatire materiala, minciuna, necinste si coruptie) se desparte de al vostru, la acest ceas de cumpana si rascruce. Nu este posibil ca acestia sa va insoteasca deoarece ei nu ar putea supravietui inaltelor vibratii din dimensiunile superioare. Vor ramane sa-si continuie viata in dimensiunea 3D, conform programului cu care au venit. Nu este o pedeapsa, este o alegere.
Oriunde va veti afla in lume, vechile voastre energii vor fi inlocuite cu noile energii. Inaltarea va oferi aceleasi oportunitati tuturor sufletelor, indiferent de originea, rasa varsta sau sexul lor. Asa a fost si cand v-ati inceput, cu eoni in urma, lunga voastra calatorie.
Toate sufletele au fost asistate in fiecare viata prin care au trecut, indiferent daca ele au fost sau nu constiente de prezenta acestor indrumatori. Pe masura ce vibratiile voastre vor deveni mai inalte, veti incepe sa va amintiti de unele dintre vietile anterioare, prin care ati trecut. Dar nu numai atat, veti deveni capabili sa dialogati si sa interactionati cu vechile voastre aspecte care, contrar a ceea ce credeti, ele exista in univers. Va veti putea chiar ajuta reciproc.
Va reamintim ca v-ati ales de fiecare data viata in care urma sa plonjati si de fiecare data v-ati intocmit un program cu experientele care doreati sa le efectuati, in vederea ridicarii nivelului vostru de maestrie in constiinta si in cunoastere.
Daca ati fi avut o memorie constienta asupra vietilor voastre anterioare, ati fi fost uimiti de progresul rapid pe care l-ati facut in ultimele vieti, mai ales in aceasta viata.
Fiti siguri ca voi toti, cei aflati acum pe Pamant, ati venit ca urmare a nevoii de a derula acest program special; ati ajuns aici prin toate stradaniile depuse in vietile anterioare.
Cu toate acestea, este necesar sa aveti suflete corespondente la toate nivelurile existentiale, pentru a va crea o unitate completa de experiente care sa va asigure o desavarsita evolutie. Uneori, viata va conduce spre experiente mai mult sau mai putin interesante. Viata poate parea a fi un amestec de experiente care, nu toate par a va fi de folos. Va asigur ca acestea toate, fara exceptie, au fost planificate de voi cu indrumarea ghizilor vostri. Majoritatea dintre voi ati ales ca in aceasta viata sa ascensionati intr-o noua dimensiune. Unele suflete nu s-au dovedit interesate de acest aspect, in aceasta viata. Ele si-au facut o alta planificare. Asta nu este o greseala, este un aranjament care corespunde cel mai bine dezvoltarii viitoare a acelor suflete. Deci, nu va considerati mai speciali decat ei.
Voi bucurati-va ca v-a venit timpul sa treceti ACUM intr-o noua dimensiune.
In mod evident mai este inca mult de lucrat pe calea evolutiei. Ajutati-i si pe cei care ar dori dar nu reusesc sa tina pasul. Dar nu va pierdeti timpul cu cei care va refuza ajutorul. Sunt destui si dintre cei care nu numai ca va refuza ajutorul, dar, in ignoranta lor, incearca sa va dea si sfaturi. Binecuvantati-i si lasati-i sa continuie pe calea la care tin cu toata convingerea. Cand le va veni timpul, se vor trezi si vor intelege.
Dragilor, orice resturi ale vechilor vibratiilor vor disparea treptat sau vor fi eliminate, ca voi sa le inlocuiti cu cele noi.
Noi credem ca multi dintre voi vor incepe sa simta beneficiile cresterii vibrationale, ceea ce ar trebui sa le aduca pacea mintii si un sentiment de deplina fericire, ca, in sfarsit, se pot bucura pe deplin de Lumina, care este in crestere permanenta.
Viata plina de haos si incertitudine va disparea, dar nu o condamnati caci ea v-a ajutat sa ajungeti unde sunteti acum.
Revenirea voastra la vibratiile initiale, mai inalte, a fost lunga si grea, dar toate eforturile depuse au meritat.