Cautare

22601 de rezultate pentru "clasament liga a treia fotbal romania" (3.53 secunde)
Elena si-a inceput campania ca independenta, pentru europarlamentare, si se afla aproape permanent in vizorul presei, in timp ce tatal sau continua sa se afle pe val, chiar daca unele sondaje il vad prabusindu-se in perceptia publica.
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006".
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Primaria Craiova a anuntat ieri, intr-un raspuns adresat GdS, ca va propune consiliului local peste cateva zile retragerea din societatile comerciale in care este partenera de afaceri cu finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Mihai Stoica a reactionat in urma deciziei luate de ICCJ, care a hotarat rejudecarea procesului pentru palmares dintre FCSB si CSA Steaua. "Doar partea noastra poate sa spuna ca a castigat. ... Adica FCSB este continuatoarea Stelei, cum a facut si UEFA, asa vor face si instantele noastre.
Ceremonia oficializarii cooperarii dintre Liga Navala Romana si Liga Navala a Statelor Unite ale Americii precum si infiintarea, la Constanta, a Consiliului Marii Negre, de catre Liga Navala a SUA, desfasurata ieri la Clubul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a reprezentat pentru presedintele Traian Basescu (foto) un prilej de a aduce din nou elogii celor ce practica meseria de navigator.
Presedintele organizatiei judetene a Partidului Popular Romania Mare (PPRM) Giurgiu, deputatul Danut Liga, a dizolvat organizatia din cauza lipsei de eficienta. “Practic, la aceasta ora, PPRM Giurgiu nu exista, deoarece am dizolvat toate structurile teritoriale ale partidului“, a declarat Liga.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet"
Editia trecuta de campionat a fost cea mai apriga din ultimii 20 de ani. Pentru prima data, granzii Bucurestiului au avut un adversar pe masura, CFR Cluj, in care omul de afaceri Arpad Paszkany a pompat milioane de dolari pentru a scoate capul in Europa.
Liga Alesilor Locali PNL, condusa de Ludovic Orban, cere Guvernului, printr-o rezolutie adoptata sambata, la Galati, elaborare unor masuri de relaxare fiscala. Rezolutia a fost prezentata de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, in calitate de presedinte al Ligii Alesilor Locali PNL.
Liderii de sindicat din orasul nostru se pregatesc sa scoata pe piata "Monolit", o liga a sindicatelor din judetul nostru, care va avea rolul de a pune presiune pe partidele politice in contextul alegerilor electorale din 2008.
Divizionara secunda Gaz Metan Severin si-a fixat un prim joc amical dupa revenirea din cantonamentul din Antalya. ... Adversari am gasi, nu ar fi o problema, dar este mai greu cu terenurile bune, care sa nu puna in pericol integritatea jucatorilor", a declarat vicepresedintele clubului oltean, Razvan Lupu.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
CHELSEA LONDRA A CASTIGAT LIGA CAMPIONILOR dupa loviturile de departajare Formatia Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor pentru prima oara in istorie, in urma victoriei obtinuta, sambata, la Munchen, in fata echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), dupa executarea loviturilor de departajare.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe!
Chiar daca pina la alegerile universitare Liga Studentilor de la Universitatea "Dunarea de Jos" a reusit sa prosteasca o parte din public, imediat dupa alegeri totul s-a dat pe fata.
google-analytics.com