Cautare

157 de rezultate pentru "tir" (8.07 secunde)
14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Cinci femei aflate in autoturismul Opel albastru au murit pe loc dupa ce au intrat in coliziune cu un tir. ... "Femeia de la volanul autoturismului a incercat sa depaseasca, prin dreapta, un alt TIR.
Mergeam spre mare si intr-una dintre curbe ma pune cineva, nu spun cine, sa depasesc un TIR. Cand am ajuns in dreptul cabinei TIR-ului soferul a bagat piciorul in acceleratie si din sens opus venea o masina.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Un TIR cu bere care s-a rasturnat pe DN 79 a prilejuit altor participanti la trafic umplerea portbagajelor cu alcool gratis. ... Din primele informatii, se pare ca soferul unui TIR, incarcat cu lazi de bere, a pierdut controlul masinii si aceasta s-a rasturnat.
Daca aparea acum doua zile, puteam sa confiscam si TIR-ul pe care l-am gasit incarcat cu cereale fara documente", ne-a declarat Cristian Radu.
Era o taxa de 12 euro/tir, care nu se va mai percepe. ... Transportatorul fluvial va trebui sa introduca in costul lui media de 12 euro/tir. ... Dar taxa de 12 euro/tir ar insemna doar 5.400 de euro din aceasta suma.
MAE recomanda transportatorilor si soferilor de tir ca, la intrarea in Ungaria, sa solicite controlul masei si al gabaritului autovehiculului, dupa ce autoritatile ungare au anuntat intensificarea controalelor si impunerea de amenzi in cazul constatarii depasirii fara autorizatie a masei admise.
Vicepresedintele "Europa 2002", Dorin Pop, a spus ca romanii conduc in topul soferilor de tir amendati pe teritoriul Ungariei, cu 35 la suta din totalul sanctiunilor aplicate in acest an.
Sportivul dinamovist aduce al saselea titlu olimpic la tir pentru Romania, dupa cele obtinute de Iosif Sarbu in 1952 la Helsinki (arma libera calibru redus), Stefan Petrescu la Melbourne in 1956 (pistol viteza), Ion Dumitrescu la Roma, in 1960 (trap), Corneliu Ion la JO de la Moscova, in 1980 (pistol viteza), si Sorin Babii la JO de la Seul 1988 (50 m pistol).
Un sofer roman de tir, arestat in Germania. ... Un sofer roman de tir, arestat in Germania, dupa ce a violat si ucis doua femei.
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. ... Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Traficul rutier in centrul Capitalei a fost blocat joi dimineata, dupa ce un TIR a rupt limitatorul de inaltime la intrarea in Pasajul Unirii, proaspat reabilitat si redat in folosinta de doar cateva zile.
Tot un tir a intrat intr-un muzeu din judetul Giurgiu. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... In judetul Giurgiu, un tir a intrat in muzeul din Calugareni.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
remorca unui tir parcat pe marginea strazii.
Subofiterul are 34 ani si lucreaza la Postul de Politie Bors, o comuna cu un trafic aglomerat din cauza TIR-urilor care traverseaza localitatea, indreptandu-se spre Vama Bors ori revenind in tara.
Rafalele puternice de vant au facut primele pagube in Moldova, acolo unde un TIR s-a rasturnat din cauza conditiilor extreme.
Acesta crede ca mult mai bine este sa se organizeze convoaie de TIR-uri pe care sa scrie "Judetul Botosani " intrucit in acest fel actiunea ar fi una de amploare si cu ecou la nivel national, dind in acest sens exemplul Brasovului, care a avut un transport de 30 de camioane ce a fost mediatizat pe plan national.
Finalele vor fi la ciclism pe sosea, floreta individual feminin, haltere (feminin - 48 kg), judo (feminin - 48 kg, masculin - 60 kg), natatie (400 metri mixt masculin, 400 m liber masculin, 400 m mixt feminin, stafeta 4x100 m liber feminin), tir (pusca 10 m feminin, pistol 10 m masculin) si la tir cu arcul pe echipe, la masculin.
google-analytics.com