Cautare

22603 de rezultate pentru "clasament liga a treia fotbal romania" (8.32 secunde)
- A fost o perioada foarte buna pentru mine acolo, dar am facut eu, personal, multe! ... Si daca primeam din Liga 3 o oferta, tot as fi plecat. ... Jucatorilor cu care am promovat eu din Liga 3 in Liga 2 nu li s-a dat prima de obiectiv.
Nu mai putin de patru echipe din autoproclamat valoroasa Liga a lui Mitica au iesit pentru a se duela in Europa, iar macar doua dintre acestea, CFR Cluj si Steaua, era de asteptat sa faca instructie cu niste adversari modesti.
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant" in urma deciziei luate de oficialii clubului Poli Timisoara de a retrage dosarul de licentiere.
Americanii au inventat liga feminina de baschet sexy O noua competitie sportiva sta sa inceapa in SUA. ... Dovada ca, dupa liga feminina de fotbal in lenjerie intima, au pus la punct si o competitie similara de baschet, care va debuta cat de curand.
si-a angajat avocat care a schimbat istoria fotbalului! Cine va incerca sa ii scape de excluderea din Liga Steaua si-a angajat un avocat celebru in lupta pentru ramanerea in Liga Campionilor. Steaua isi angajeaza cel mai tare avocat din fotbal.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. ... Dupa dezastrul de la Bucuresti, atunci cand elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu 5-0, Steaua a pierdut doar cu 0-1 returul de la Manchester.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. ... Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat, pe 5 mai, in unanimitate, retragerea licentelor audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox New.
Andorra - Romania 0-4. Depindem de Olanda Romania s-a impus cu 4-0 in Andorra, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014. ... Tot vineri, Olanda a demolat Ungaria (8-1), in timp ce Turcia s-a impus in Estonia, scor 2-0.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
Vezi cine ocupa primul loc si cu ce i-a cucerit pe fani Tripla campioana olimpica de la Atena si vicecampiona olimpica si medaliata cu bronz la Londra,Catalina Ponor se regaseste in topul celor mai sexy aparitii din lume.
Dat fiind impactul pe care sportul cu balonul rotund il are intr-o tara in care toata lumea se pricepe la politica si la fotbal, DNA si-a asociat numele, de cateva zile, cu Liga lui Mitica.
CM de fotbal 2014: Romania se va duela cu Grecia in baraj, prima partida in deplasare Romania se va duela cu Grecia in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014, prima mansa urmand sa se desfasoare in deplasare (15 noiembrie). ... Baraj, CM de fotbal 2014:
Dupa ce a dezamagit la ultimele meciuri din Fed Cup, Simona abandoneaza echipa intr-un moment critic. Contraexemplul Djokovic Simona Halep a luat o decizie dezamagitoare pentru fanii echipei nationale de Fed Cup a Romaniei, aceea de a nu merge la un meci cu o semnificatie uriasa:
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
Soarta Universitatii Craiova a fost pecetluita! Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc. Votul a fost unul neverosimil:
Fotbal: CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal, in sfarsit, dupa zeci de zile de discutii.
In nota obisnuita, ati distrus si Steaua Aveam o singura echipa de fotbal din linia 2-3 europeana, adica Steaua. ... S-a gandit careva ca din estul Europei existau in fotbal numai 3 echipe? ... La noi in tara si-a bagat dracu coada!
google-analytics.com