Cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum. D. Dinculescu tine cu echipa Damila Măciuca din Valcea, DJ Andi este cel mai mare fan al echipei de fotbal Juventus Bucuresti, in timp ce Anca Maco nu ar rata niciun meci al echipei FC Botosani.
Prima dintre cele trei echipe care beneficiaza de un imn nou-nout este Juventus Bucuresti, echipa sustinuta de DJ Andi si care joaca in Seria a 2-a a Ligii secunde de fotbal.
"Noua de nicio echipa/ Nu ne e frica/ Stam mereu pe picioare / De la egal la egal/ Juventus lupta pentru valoare" spune refrenul imnului, care continua apoi cu "Europa ne-asteapta/ In cupe sa jucam/ Venim!/ Juventus/ Vinci, Vinci per noi".
Impresionat de demersul matinalilor de la Radio 21, Marian Rusen, presedintele clubului de fotbal Juventus Bucureati, a declarat: "Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco mi-au facut cel mai mare serviciu. De 10 ani nu mai aveam imn. Am incercat mereu sa compunem altul, insa nu am gasit pe nimeni indeajuns de talentat care sa ne ajute. Matinalii de la Radio 21 ne-au ajutat foarte mult si le multumesc cu aceasta ocazie!".
"Juventus Bucuresti merita un imn pe masura valorii pe care o are. Promit sa fiu si in continuare cel mai mare suporter pe care il are si sa merg la meciurile pe care le sustine pe teren propriu. Ii iau cu mine si pe colegii de matinal, Dinculescu si Anca, si mergem sa le facem galerie baietilor de la Juventus", spune Andi.
Imnul echipei de fotbal Juventus Bucuresti se poate asculta accesand link-ul de mai jos:
http://www.trilulilu.ro/video-muzica/imnul-echipei-juventus-bucuresti-by-radio-21
Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco au promis ca vor fi prezenti la primul meci din acest an pe care Juventus Bucuresti il va sustine pe teren propriu cu UTA Arad, in data de 3 martie 2012.
Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco se aud la Radio 21 in fiecare dimineata intre orele 07:00 si 10:00, de luni pana vineri, in cel mai devreme matinal de radio din Romania. Warm-up-ul este asigurat de catre colegul lor de emisiune, Marian Soci, incepand cu ora 05:00.