Cautare

22603 de rezultate pentru "clasament liga a treia fotbal romania" (4.79 secunde)
Joia neagra a fotbalului romanesc 0-1, 0-2 si 1-5 De ce ne-a fost frica nu am scapat: ... Joi Europa ne-a aratat unde ne este locul cu adevarat. Prea mici pentru fotbalul mare "Europa" ne-a aratat care ne este locul.
Romania - Polonia, calificari Cupa Mondiala Rusia 2018.
FMI poate livra impreuna transele III si IV din imprumutul pentru Romania, in luna martie, daca autoritatile romane solicita acest lucru si daca perioada de incertitudine politica se prelungeste, insa guvernul trebuie sa se finanteze intre timp, la costuri mai mari, a declarat reprezentantul FMI Tonny Lybek.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost pus gazonul, care arata ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia si de alte imbunatatiri. Cu implicarea directa a administratiei locale, Municipalul va fi innoit cu tribune si vestiare pentru jucatori.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
Un fotbalist de 27 de ani din Muncel a murit dupa ce a pierdut controlul volanului. Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers la pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci..
Totodata, Claudiu Tusac este increzator in sansa sa de a-l invinge pe actualul primar al Mangaliei si, de asemenea, candidatul PSD nu s-a dat in laturi de la a arunca cu putin "venin" inspre candidatul PNL.
REALITATEA.NET s-a gandit sa arunce o privire spre cateva momente interesante din cariera lui "Il Luce", cele mai multe frumoase, si sa va provoace la un test online cu 10 intrebari.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Echipa de fotbal FCSB s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 4-1 (1-0), miercuri seara, pe Doosan Arena din Plzen, in mansa secunda a turului al treilea preliminar al competitiei.
In prima parte a anului, totul a fost minunat. Ne-am adunat cu sapte echipe in cupele europene, nationala a avut o prestatie onorabila la Euro 2008, desi ar fi putut face mult mai mult.
Secretul cu care Steaua vrea sa distruga si Chelsea ' A facut o investitie-record pentru a uimi Europa Neubert e platit la Steaua ca un fotbalist, cu 10.000 de euro lunar, cel mai mare salariu al unui preparator fizic care a lucrat vreodata in Romania.
De ani buni, se vorbeste in fotbalul romanesc de coruptie si evaziune fiscala, insa a existat o singura pedeapsa. Mana lui Gica Popescu a scos castanele din foc dupa diferentele de sume declarate in Romania si Turcia la transferul actualului dinamovist si fost rapidist, la acea vreme, Florin Bratu.
Gheorghe Popescu, presedintele de onoare al clubului Chindia Targoviste, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Flavius Stoican este noul antrenor al formatiei din Liga a II-a, informeaza Digi Sport.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
Dinamo ramane pe penultimul loc in Liga 1, iar FCSB i-a mai dat o lovitura in campionat. Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
google-analytics.com