Cautare

22603 de rezultate pentru "clasament liga a treia fotbal romania" (4.24 secunde)
Handbalistele craiovene joaca astazi (de la ora 17.00) la Bacau un meci decisiv pentru mentinerea in Liga Nationala.
Din cauza pierderilor de circa 300 de miliarde de lei vechi, societatea craioveana a fost retrogradata la categoria a treia a Bursei de Valori Bucuresti.
Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a Universitatii Craiova, hotarata de Comitetul Executiv al FRF pe 20 iulie 2011, si, teoretic, gruparea alb-albastra poate reveni in fotbal din sezonul viitor.
Liga I Surpriza de proportii in Gruia:
Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Institutul European pentru Democratie Participativa - QVORUM a realizat un studiu privind potentialul de influenta al statelor membre ale UE in noul mandat al Parlamentului European. Cercetarea a fost realizata pe baza datelor oficiale ale forului legislativ european privind functiile atribuite europarlamentarilor din fiecare stat membru.
Peste 800 de personalitati din mediile academic, cultural, public si privat, studenti si absolventi romani si membri LSRS din peste 50 de tari s-au reunit pe 8 ianuarie 2015, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, pentru a cunoaste si recunoaste excelenta academica romaneasca din toate colturile lumii.
Romania a castigat cu emotii meciul cu Lituania de la Vilnius, printr-un gol marcat de Maxim in prelungirile partidei din Liga Natiunilor.Tricolorii au inceput bine meciul si au deschis scorul prin Chipciu, in minutul 13.
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... Danubius handbal feminin, Divizia A, seria A; FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu. Romanul, castigator in premiera al unui turneu de mare slem, a dedicat succesul tatalui sau, care isi va serba ziua peste cateva zile.
Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special. Astazi, imediat dupa ora 00.00, toti utilizatorii GOOGLE Romania au avut o supriza cand au deschis motorul de cautare.
Aceasta a fost ordinea in care cele doua judecatoare au anuntat pedepsele definitive. ... Astazi ar trebui sa aiba loc alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, for in fruntea caruia Gica Popescu era ca si instalat. Totul s-a rasturnat.
Universitatea Spiru Haret, plasata pe primul loc in topul UniRank UniRank a publicat, recent, un top 80 cu cele mai importante institutii de invatamant superior de stat si particulare din Romania.
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. Despre acest lucru a vorbit, luni, Razvan Burleanu, presedintele FRF. - Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal.
ADAC, renumitul Club Auto German, a realizat un nou studiu, care clasifica masinile in functie de fiabilitate, potrivit Capital.ro.
Dinu Patriciu se mentine anul acesta in topul miliardarilor lumii intocmit de Forbes, in care revine si Ion Tiriac, dupa ce anul trecut nu a mai figurat in clasament, si, in premiera, apare Ioan Niculae, patronul InterAgro, cu afaceri in domeniul agriculturii.
Terenul de fotbal cu pom din Romania a ajuns vedeta internationala Dupa ce ne-au amuzat copios in tara, imaginile cu terenul de fotbal cu pom din localitatea Tonciu au facut incojurul lumii si au atras atentia si catorva publicatii prestigioase din Germania.
google-analytics.com