Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (3.26 secunde)
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
De cinci ani, calatoria cu avionul e agasanta. ... De cinci ani, in SUA si in alte tari aliate, insi cu aparenta musulmana sunt banuiti, chestionati, urmariti. ... Cine au fost, de fapt, atentatorii (cinci dintre ei au "uzurpat" identitatea unor persoane in viata)?
Zice Basescu presedintele ca Uniunea Europeana este ca un restaurant de cinci stele pentru noi, romanii.
Este insa singura formatie de la noi cu sanse de calificare, in conditiile in care la start s-au aliniat numai putin de sapte echipe, doua in Liga Campionilor si cinci in Cupa UEFA.
cu diverse esente, arome si coloranti, iar bauturile astfel realizate erau ambalate in PET-uri de cinci litri si vandute "la negru" ... Cinci suspecti retinuti Ridicati si dusi la sediul IJP sau la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, suspectii au fost audiati timp de mai multe ore.
12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita. Cinci copii au fost raniti in urma unui accident rutier in Dambovita.
Politistii au prins in flagrant delict cinci barbati care furau dintr-o dubita parcata pe DN2, potrivit unor surse judiciare, relateaza MEDIAFAX. La vederea politistilor, cei cinci s-au urcat intr-o masina inmatriculata in Franta si au fugit, politistii pornind in urmarirea lor pana in comuna Afumati.
"Am facut o analiza pe primele cinci luni ale anului 2012, comparativ cu aceeasi perioada din 2011, in randul a 20 de agenti economici doljeni care fac achizitii intracomunitare si am constatat ca volumul achizitiilor a crescut anul acesta de circa 2,5 ori fata de primele luni ale anului 2011, in conditiile in care populatia nu mananca de trei ori mai mult", a declarat Ioan Filipescu, director executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, care coordoneaza si activitatea de inspectie fiscala din cadrul Fiscului doljean.
Secretar al Comisiei SIE a fost aleasa peperemista Daniela Buruiana Aprodu, iar ceilalti doi membri, din totalul de cinci, au fost desemnati senatorii George Cristian Maior (PSD) si Daniel Ilusca (PNL). Toti cei cinci parlamentari alesi in comisia SIA au depus imediat juramantul cerut de lege.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila. ... El le-a explicat care sunt bazele cresterii economice din ultimii cinci ani si i-a informat despre premisele strategiei de dezvoltare durabila "Romania 2025".
Executivul a dispus achizitionarea a 10.000 de saltele si a cinci ansambluri de hidrofoare in vederea asigurarii apei potabile menajere in spatiile de cazare a sinistratilor.
Pentru aceasta fapta, Nichitean, care a fost la un pas de Parlamentul Romaniei si care ulterior a fost exclus din Partidul Democrat, risca de la sase luni la cinci ani de inchisoare.
Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti, i-a informat luni pe membrii Biroului Permanent National al PSD ca este consiliat pentru alegerile locale de o echipa de cinci consilieri britanici care au lucrat, in perioada 1997-2005, si pentru fostul premier britanic Tony Blair.
Judetul Braila a fost decupat in cinci colegii pentru Camera Deputatilor si doua pentru Senat. ... Judetul Calarasi va avea cinci deputati si doi senatori.
Presedintele UDMR, Marko Bela, s-a declarat, miercuri, impotriva eliminarii pragului electoral de cinci la suta la alegerile parlamentare, asa cum a propus, in Senat, senatorul PRM Gheorghe Funar.
Groapa de cinci stele a viceprimarului DumitruRevenind la Dragan-Dan Angelica, la doar cateva luni de la obtinerea terenurilor de pe malul marii, aceasta a procedat la dezmembrarea lotului de 1. ... 683 mp a fost si el dezmembrat in cinci loturi mai mici, prin actul autentificat sub nr.
Din punct de vedere al participarii lui Basescu la competitie, acesta este un lucru bun, deoarece romanii se vor putea pronunta asupra a cinci ani de mandat Traian Basescu", a precizat Geoana.
Acolo prefectul a atacat cinci primari ai PSD, sub diverse motive, si a initiat, ca la Cernavoda, referendumuri locale pentru destituirea lor.
Sunt patru ani, cinci ani pana atunci. ... Adica dupa cinci ani de experienta, si venind in al doilea mandat, sa se si linisteasca putin si sa abordeze lucrurile cu ceva mai multa intelepciune.
Este de asemenea unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU.
google-analytics.com