Cautare

1695 de rezultate pentru "cerbu ovidiu ionut" (8.17 secunde)
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, considera ca ceea ce i se intampla lui Sorin Ovidiu Vintu in aceste zile reprezinta "doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi".
Va rog mergeti la justitie!", a spus Traian Basescu, intrebat, dupa sedinta Consiliului European de la Bruxelles, cum comenteaza eliberarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu din arest.
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Senatorul PSD de Maramures, Sorin-Ovidiu Bota, este initiatorul unei propuneri legislative privind promovarea inventiilor, care a fost inaintata, saptamana aceasta, Biroului Permanent al Senatului in vederea dezbaterii si adoptarii.
Cert este ca noua inregistrare depusa la dosar de Sorin Ovidiu Vintu a fost acceptata de instanta ca proba.
• Senatorul Ovidiu Liviu Dontu va ocupa functia vacanta de vicepresedinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari in urma votului dat de catre colegii senatori din Grupul PSD. ... Ovidiu Liviu Dontu și senatorul Șerban Nicolae.
Aceste rezultate nu conduc la ideea ca 42% din vinul romanesc este falsificat, ci la faptul ca foarte multe vinuri nu corespund cu ceea ce este scris pe eticheta, dupa cum a declarat presedintele Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV), Ovidiu Gheorghe.
Primarul Ovidiu Duma spune ca din bugetul anual de cinci miliarde de lei, Primaria nu poate plati taxele cerute de Transgaz. ... Primarul Ardudului, Ovidiu Duma, afirma ca introducerea acestei taxe pune in pericol realizarea proiectului, in momentul licitarii nefiind luate in calcul aceste cheltuieli suplimentare.
Dupa ce Consiliul National al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR) - 1903 a votat ieri in unanimitate excluderea societatilor lui Ovidiu Tender, acesta si-a dat in sfarsit demisia din functia de presedinte al organizatiei.
"Este pentru prima data dupa 16 ani cind, din punct de vedere turistic, balanta de plati este pozitiva, in primele 11 luni, inregistrindu-se un excedent de circa 150 milioane de euro ", a declarat presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian.
Presedintele Autoritatii Nationale de Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, a declarat ca institutia pe care o conduce ar putea face un demers oficial la Ministerul Mediului de reanalizare a contractelor prin care s-au inchiriat plajele.
De altfel, actionarii Grupului Energetic Tender vor fi convocati in lunile urmatoare pentru a aproba schimbarea denumirii societatii, intrucat compania apreciaza ca situatia juridica a lui Ovidiu Tender afecteaza negativ relatiile cu partenerii externi.
Inspectoratul pentru Concurenta Constanta a organizat ieri la sediul Primariei Orasului Ovidiu o intalnire cu agentii economici care isi desfasoara activitatea in zona acestei localitati constantene.
Mai departe, Transgaz s-a simtit "datoare" sa taxeze punctul de vedere al primarului din localitatea Ovidiu, care si-a manifestat, deschis si sincer, supararea fata de faptul ca Transgaz nu l-a invitat la dezbatere, mai ales ca in localitatea pe care acesta o reprezinta situatia este extrem de delicata, in sensul ca foarte multi cetateni nu-si pot folosi terenurile din cauza conductelor care le traverseaza.
Infiintata in urma cu 15 ani, ARDAF a trecut in ultimii ani printr-o situatie foarte dificila care a impus adoptarea de catre organismele abilitate ale statului roman a unor masuri speciale de supraveghere a companiei controlata - inainte de boom-ul bursier de la inceputul acestui an - de omul de afaceri Ovidiu Tender.
Presedintele Patronatului National al Viei si Vinului (PNVV), Ovidiu Gheorghe, ne-a declarat ca in 2006, piata vinului a crescut cu peste 10%, de la 400 de milioane de dolari, cat a inregistrat in 2005, la 450 de milioane.
Senatorul liberal Mario Ovidiu Oprea a fost acuzat ieri de fostul presedinte PNL al organizatiei Seaca de Câmp, Marcel Barbu, actual membru al PLD, ca i-a sugerat sa dea mita pentru a fi angajat într-un post de la Agentia de Plati si Interventii în Agricultura (APIA), condusa de liberalul Silviu Dragancea.
Ne-am adresat si fostilor membri ai Consiliului de Administratie, comisiei de privatizare, Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului sa tina cont de solicitarea noastra înainte de semnarea contractului cu Ford, dar nu am primit nici un raspuns de la acestia", a declarat liderul Sindicatului Rodae, Ovidiu Cioroianu.
Malurile canalelor navigabile aflate in administrarea CN Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta vor putea fi subconcesionate sau inchiriate investitorilor interesati inca din cursul acestui an, a declarat ieri Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul Companiei.
Am fost foarte mult în strainatate, la expozitii, si am venit cu tot ce înseamna nou în piata", a declarat Ovidiu Pasoi-Sîrbu, directorul Wissen Technologies.
google-analytics.com