Cautare

1695 de rezultate pentru "cerbu ovidiu ionut" (2.72 secunde)
Toata lumea asteapta cu sufletul la gura ancheta Politiei La randul sau, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, ne-a declarat, fiind chestionat pe aceasta tema, ca:
Inceputul lunii decembrie a insemnat, pentru localitatea Ovidiu, schimbarea viceprimarului. Intrunit in sedinta, Consiliul Local Ovidiu, a aprobat, in unanimitate, schimbarea viceprimarului independent Georgel Albina cu democratul Dumitru Bocai.
Primaria Ovidiu face eforturi, in aceasta perioada, de incadrare in munca a unui numar cat mai mare de locuitori de etnie rroma. ... Pe de alta parte, Primaria Ovidiu are de acordat, lunar, ajutoare sociale pentru un numar de aproximativ 170 de persoane.
Inclusiv actualul primar, Ovidiu Brailoiu. ... Astfel, potrivit sondajului realizat de General Marketing, fata de un studiu efectuat anul trecut, in aceeasi perioada, actualul primar PSD Ovidiu Brailoiu ar atrage, daca duminica ar avea loc alegeri, 61,2 % din voturile locuitorilor din Eforie Nord si Sud.
Este stiut ca nici unul dintre alesii locali nu s-a grabit sa precizeze procentul exact cu care se vor majora tarifele la cele doua servicii prestate de societatea Apa Canal, insa ieri consilierul social-democrat Ovidiu Cristoloveanu a dezvaluit marele secret.
Parteneriatul vizeaza, dupa cum ne-a declarat primarul orasului, Ovidiu Brailoiu, realizarea reabilitarii integrale a strazilor din Eforie.
Primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a mers ieri, alaturi de reprezentantii Serviciului Tehnic din cadrul primariei, in zona afectata de inundatiile de acum o luna, in incercarea de a gasi o solutie viabila pentru ca situatia sa nu se repete.
In cursul zilei de ieri, primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, a primit o citatie prin care era anuntat ca se afla in proces cu mai multi consilieri (democrati si liberali), precum si cu Gabriela Iacob (proprietara unui teren din Eforie).
La initiativa primarului orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, consilierii locali au aprobat, proiectul privind amenajarea de spatii de zi pentru batranii din Eforie.
Inaugurata de primarul orasului Eforie, Ioan Ovidiu Brailoiu, unitatea este situata in apropierea Grupului Scolar "Carmen Silva" si deja are inregistrate cu mult peste 50 de cereri de inscriere.
Una dintre marile surprize cu care a venit PNL la aceste alegeri este prezenta manelistului Ovidiu Rusu pe colegiul pentru Camera Deputatilor din municipiul Brasov, din zona Bartolomeu-Tractorul.
Achizitia, facuta inca de anul trecut, a precizat primarul Ovidiu Brailoiu (foto), a avut ceva probleme la capitolul livrare propriu-zisa, dar acum situatia este ca si rezolvata.
Soseaua va lega localitatile Ovidiu, Cumpana si Agigea, iar pentru ca ea sa devina realitate au fost necesare discutii cu diferiti proprietari de imobile si terenuri, care vor fi expropriati si, de asemenea, despagubiti. ... 358 mp din terenul detinut in Ovidiu.
Primarul din orasul Eforie, Ion Ovidiu Brailoiu (foto), care se afla la al doilea mandat, considera ca acest an a fost mai dificil din punct de vedere financiar fata de ceilalti ani.
Toate sunt la stadiul de promisiune", a declarat Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR). ... Probabil vor fi eliminate cele care ii incomodau pe ei, nu pe noi, patronii", subliniaza Ovidiu Nicolescu. ... Ovidiu Nicolescu, presedinte CNIPMMR
Este vorba, dupa cum a precizat primarul orasului Eforie, Ovidiu Brailoiu, de suprafata de port turistic neinchiriata, aflata in vecinatatea marinei pe care o gestioneaza omul de afaceri George Copos.
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
Declaratia a fost facuta de Ovidiu Ohanesian, unul dintre jurnalistii rapiti in 2005 in Irak, la Realitatea FM. "Elena Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata", a spus la Realitatea FM jurnalistul Ovidiu Ohanesian.
Tot luni, in ziarul Bursa a aparut un interviu cu Sorin Ovidiu Vantu, in care acesta afirma ca presedintele Traian Basescu este "un om marunt", "o mediocritate nervoasa", care trebuie izolat pe scena politica.
"Indiferent de existenta unei relatii reale de prietenie intre mine si Sorin Ovidiu Vantu si de ostilitatea dintre mine si Traian Basescu, sunt cateva elemente de necontestat in toata aceasta afacere a arestarii primului de catre cel de-al doilea.
google-analytics.com