Berbec
Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic. Acum, par sa fi intrat intr-un circuit spiritual care le va pune in fata niste oglinzi in care se vor vedea asa cum sunt in realitate. Nu este cazul sa se implice prea curand intr-o relatie. Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie. Sentimentele si afectiunea vor fi supuse unor teste pentru a-si da seama pe ce se sprijina relatia lor. Zile de interogatie interioara, 4, 5 si 7 iulie. Profesional, sunt tensiuni, mai ales acolo unde cuplurile lucreaza impreuna. Cei tineri accepta greu subordonarea. Zile aprinse 4, 5 si 6 iulie. Financiar, Berbecii nu stau prost, dar se pot confrunta cu probleme legate de tensiune care sa ii duca la spital.

Taur
Pare sa fie o saptamana cu ghinion pentru Tauri. Fie sunt probleme de sanatate, fie pierd o persoana draga, fie se poate pierde locul de munca. Va fi o perioada destul de incarcata. Acum, Taurii pot decide sa divorteze, iar altii sunt in proces de divort si vor afla lucruri pe care nu le banuiau despre ei si care vor fi spuse tocmai de prieteni. Zile dure 4 si 5 iulie. Alti Tauri isi pot pierde mama sau bunica. ZIle grele 5, 6 si 7 iulie. Profesional, lucrurile par sa o ia razna din cauza unui coleg mai tanar sau din cauza unui sef care vrea sa isi impuna punctul de vedere. Discutiile vor avea o latura agresiva ce se pot termina cu desfacerea contractului de munca sau cu o penalizare. Taurii se vor confrunta cu oameni diabolici si care doresc indepartarea lor de la un loc de munca. Atentie la zilele de 6 si 7 iulie. Cei care nu au un loc de munca pot gasi unul pe 7 iulie. Nici financiar, lucrurile nu stau bine, dar Taurii vor sti sa economiseasca fiecare leu pentru a supravietui. Este posibil sa revina unele probleme de sanatate pe care le credeau rezolvate sau sa afle ca trebuie sa se supuna unor operatii. Pentru ceilalti Tauri, problemele ar putea sa tina de raceli, caldura si extenuare.

Gemeni
Si pentru ei, atmosfera va fi in continuare tensionata. Gemenii trebuie sa fie prudenti in tot ceea ce vor face saptamana aceasta. Atentie la minciuni, pentru ca Gemenii vor fi prinsi cand o vor face. Totusi, vor sti sa iasa din incurcatura, dar cumva mirati ca tocmai lor li s-a intamplat asta. Atentie la zilele de 4 si 5 iulie. Cuplurile care se casatoresc nu trebuie sa lase pe nimeni sa le controleze soarta. Profesional, Gemenii stau inca bine, desi creativitatea lor este amenintata. Totusi, pot demara anumite actiuni. ZIle bune 4, 5 si 6 iulie. Financiar, Gemenii au cheltuit prea mult si a venit momentul sa echilibreze aceasta balanta. Doamnelor, atentia la racelile de tot felul si la plamani.

Rac
Pentru acesti nativi, lucrurile se asaza cum trebuie, si pentru ei lumea are surprize. Acum se pot pune in valoare numai cum ei stiu. Racii vor intelege ca viata trebuie traita la adevarata ei valoare. Probabil ca majoritatea Racilor vor pleca in concediu si se vor bucura de ce le ofera viata. Sa nu mire pe nimeni daca ei vor rememora multe amintiri. La serviciu nu vor fi obstacole pentru ei. Daca se iveste pe 5 sau 6 iulie un post la concurs, sa se prezinte fara teama. Financiar, Racii se intind mai mult decat le permite plapuma si de aici vin problemele. Sa nu mire nimeni daca nu le ajung banii. Va trebui multa chibzuiala. Ficatul sau fierea le dau batai de cap Racilor, care trebuie sa fie atenti la retentia de apa.

Leu
Leii sunt remarcati si reusesc ce isi propun. Isi ling ranile provocate de iubire si nu numai. Decizia de a renunta la orgolii fara acoperire si la incapatanare va cimenta lucrurile. O zi fasta va fi 4 iulie. Pentru Leoaice este momentul ideal sa aplice strategii educative si sa isi mangaie puii fara teama ca ei si-o vor lua in cap. 5 si 6 iulie sunt zile numai bune. Leii vor pleca si ei in concedii si se vor bucura alaturi de familie. Vor mai fi atacuri ale anumitor colegi invidiosi pe latura profesionala. Foarte buna este a doua parte a saptamanii pentru contracarea acestor atacuri. Financiar, unii Lei termina ce au inceput de mult: o casa, o lucrare de doctorat, o lucrare ce tine de inventica. La sanatate, Leii s-ar putea confrunta cu oboseala din cauza muncii si a caldurii. Sa fie atenti la tensiune si la stres. Raman durerile de cap si spate.

Fecioara
Si acesti nativi par sa fi luat ceva din anvergura speciala a Leilor. Le merge bine pe toate planurile, cu unele exceptii legate de familie. Este vorba despre relatia cu o persoana din familie, posibil ca unul dintre parinti sa aiba probleme de sanatate sau de alta natura. Sunt nativi care vor pune la punct unele lucruri pe care trebuia sa le inchida de mai multa vreme. Multe Fecioare prefera sa faca ordine in viata lor, unele vor merge la notar de comun acord, altele vor dori un partaj pe cele mai ciudate bunuri si lucruri din viata, numai pentru ca vor sa faca zile fripte partenerului. Zilele de 4, 5 si 6 iulie vor fi cu nervi, tensiuni si neintelegeri, pe care insa Fecioarele le vor incheia in nota lor, fara sa fie nevoie de ajutorul cuiva din familie. Profesional, Fecioarele stau cel mai bine. Sunt favorizate doamnele si persoanele apropiate de varsta pensionarii care simt ca nu mai pot si vor sa transfere din responsabilitati sau carma afacerilor in mana celor mai tineri. Zile de decizie 7 si 8 iulie. Financiar, Fecioarele pot obtine bani din mai multe surse sau pot fi castiga o licitatie si un contract care le va baga bani seriosi in buzunar. Ca sanatatea, ramane deschis sezonul alergiilor si al deshitratarii. Va fi nevoie de odihna.

Balanta
Acesti nativi incearca sa recupereze timpul pierdut. Nativii acestei zodii au nevoie de mai multa incredere in ei. Luna Neagra anunta temeri, frici si spaime legate de pierderea functiei sociale. Atat timp cat sunt constienti ca fac bine ceea ce fac, Balantele nu au de ce sa isi faca griji. Se fac planuri de vacanta, lucrurile se detensioneaza si este favorizat aspectul relational, ceea ce pentru o Balanta inseamna o nota de echilibru interior de care are nevoie. Zile excelente 4, 5 si 6 iulie. Este momentul propice pentru conceperea unui copil, dar si pentru a decide daca este un moment bun pentru a-si gasi un cuibusor numai al lor. Profesional, este posibila o oferta noua de munca. Cei care nu au un loc de munca isi pot gasi acum. Balantele implicate in domeniul economic sunt cele mai avantajate. Balantele sa fie atente si sa analizeze ce vor sa faca. Atentie la alimentatie, hidratare. Consumati multe fructe de sezon.

Scorpion
Saptamana aceasta va fi una a recoltelor, in sensul ca vin bani din mai multe surse. Atentie la fiecare pas. Se incearca o conectare prin comunicare cu familia, ceea ce este foarte bine. Viata personala se dinamizeaza si Scorpionii vor sa stea mai mult pe acasa, sa afle problemele copiilor si alte amanunte. 4 si 6 iulie sunt zile foarte bune. In cuplurile tinere, totul functioneaza foarte bine. Se confirma ca in pat se rezolva multe. Nu vor fi probleme la locul de munca. Va fi doar o monotonie pe care Scorpionii vor sa o sparga. Financiar, banii se aduna cum nici nativii acestei zodii nu sperau. In ceea ce priveste sanatatea, atentie la problemele legate de coloana si rinichi.

Sagetator
Inca nu putem vorbi despre o detensionare a atmosferei, in special in plan familial. Aspectul financiar ii va face pe Sagetatori sa se imbete cu apa rece, de aceea trebuie sa fie atenti si sa se gandeasca bine in ce se baga. Relational, lucrurile se mai linistesc, dar disesnsiunile nu dispar, dar micile confruntari dau farmec vietii in doi. Zile bune 5 si 6 iulie. Cei care sunt la inceputul unei relatii, acum au sansa sa isi dea seama mai bine alaturi de cine vor porni la drum. Profesional, nu sunt probleme. Va fi doar o puternica dorinta interioara de a sti mai multe. Zile excelente 5, 6 si 8 iulie. Financiar, Sagetatorii nu au inca stabilitate. Unele pagube aduc datorii si gasirea solutiilor este urgenta. Sanatatea nu le va da batai de cap. Seara se va resimti durerea de la nivel muscular.

Capricorn
Parca se mai indulcesc lucrurile si pentru acesti nativi, desi potentialul de agresivitate sau de violenta impotriva lor, inca este destul de mare. Intalnesc oameni certati cu bunul-simt, incearca sa ii evite, dar se trezesc in vartejul evenimentelor fara sa aiba nicio vina. Exista o nesiguranta in ceea ce priveste ziua de maine. Lucrurile care ieri erau sigure, acum sunt incerte si chiar dispar. Sentimental, Capricornii sunt prinsi in vartejul sentimentelor pe care le-au ignorat foarte multa vreme. Acum, nu vor mai putea da inapoi, trebuie sa aleaga si nu se stie cat de bine o vor face, pentru ca va fi nevoie de analiza. Zile extrem de stresante 4, 5 si 6 iulie. Cei care nu au pe nimeni, ar putea intalni persoana ideala pe 8 iulie. Profesional, meritele lor sunt recunoscute de toata lumea si vor fi recompensati pentru felul in care au gasit solutii. Acesti nativi gasesc in munca o forma foarte buna de exprimare. Nu vor fi probleme financiare. Capricornii si-au invatat lectiile in ultimii doi, trei ani si stiu cum sa isi administreze bugetul. La sanatate, Capricornii nu sunt oamenii sa se planga, ci sufera in tacere, mai ales daca se pune problema durerilor articulare si caldurii.

Varsator
Problemele acestor nativi sunt legate de modul de a reactiona destul de agresiv: trantesc, sparg, distrug si au crize de personalitate care nu pot fi impiedicate decat de ei. Aceste descarcari au loc pe fondul acumularii unor nemultumiri peste care de cele mai multe ori trec cu zambestul pe buze. Cel mai bun lucru pentru Varsatori este sa se enerveze cand trebuie sa se enerveze si sa rada cand trebuie sa rada. Saptamana aceasta, marea problema este legata de faptul ca nu vor reusi sa disocieze planul profesional de cel personal. Cand se simt iubiti, Varsatorii sunt capabili de lucruri extraordinare, iar cand sunt suparati traiesc acut sentimentul de insingurare si totul se complica. Zile cu tensiuni 4 si 5 iulie. Unii vor decide sa se separe. Profesional, ar putea fi o criza, dar care tine de rautatea unor colegi, incapabili sa se ridice la nivelul Varsatorului. Pe 8 iulie le va surade norocul. Senzatiile de sufocare raman marea problema, la fel si presiunile ce solicita sistemul nervos.

Pesti
Acum, acesti nativi sunt foarte multumiti si nu vor mai fi atat de atenti. Atentie mai ales la volan. Ar fi bine daca Pestii si-ar lua cateva zile pentru relaxare. Cateva cupluri isi vor spune adio cu vorbe grele care pot degenera in violente. Zile grele 5, 6 si 8 iulie. Aspectul profesional are incarcatura iluziei, dar si a fricii Pestilor ca nu se descurca. Zile provocatoare 5, 6 si 7 iulie. Pestii nu stau bine financiar saptamana aceasta. Vor fi niste datorii mici de platit si multe cheltuieli. Atentie la consumul de alcool si energizante. Cel mai bun lucru este un somn bun.

Sursa: teotrandafir.com