www.elle.ro informeaza: Ianuarie: cei nascuti in ianuarie sunt ceva mai rezervati, dar cand s-au hotarat ca vor pe cineva devin foarte insistenti. Altfel, alaturi de cei nascuti in luna noiembrie, ocupa detasat locul intai la picanterii si preferinte extreme in dormitor.

Februarie: persoane foarte aventuriere. Au multa pasiune de oferit, dar nu ajungi usor sa o obtii. Sunt cu capul in nori si preocupati de imaginea de ansamblu iar sa te conectezi emotional cu ei este destul de dificil. In final merita efortul.

Martie: cei nascuti in martie adora sa isi petreaca timpul in dormitor. Sexul pentru ei este foarte intens si sunt pregatiti sa ofere tot. La ei sexul atinge dimensiuni spirituale.

Aprilie: persoanele nascute in aprilie sunt foarte independente. Sexul cu un partener nascut in Aprilie este fierbinte, intens si pasional. Dar tind sa se plictiseasca foarte repede, asa ca o relatie cu ei se poate termina oricand.

Mai: la ei sexul este sinonim cu senzualitatea si confortul. Daca nu pot sa faca sex intr-o camera de cinci stele si asternuturi de satin, atunci nu mai fac deloc.

Iunie: cei nascuti in iunie vor vrea sa incerce toate pozitiile posibile pentru ca ei vor sa stie tot. Daca iti doresti pe cineva care sa vorbeasca indecent in pat, ai gasit persoana potrivita. Iar daca il suni ca sa faceti sex prin telefon, este al tau pentru totdeauna.

Iulie: pentru ei sexul trebuie sa aiba o componenta emotionala foarte importanta si vor sa se simta in siguranta. Daca ii satisfaci aceasta nevoie, va face orice pentru tine si se va da peste cap pentru a-ti satisface orice dorinta.

August: cei nascuti in august fie sunt extrem de egoisti, fie extrem de generosi. Pot fi foarte atenti ca partenerul sa aiba tot ce isi doreste sau te pot abandona imediat dupa partida de sex. Au un ego foarte puternic, nu le place sa primeasca indicatii in pat.

Septembrie: sunt pasionali, dar isi controleaza foarte bine emotiile. Si fiind atat de preocupati sa detina controlul, intra foarte greu intr-o relatie si, bineinteles, ajung foarte greu la orgasm.

Octombrie: vor realiza un ambient foarte romantic, plin de pasiune. Vor pregati si un scenariu foarte riguros. Totul va fi regizat.

Noiembrie: cei nascuti in noiembrie sunt ei insisi o definitie a pasiunii. Si vor incerca tot ce este posibil in materie de sex doar pentru a bifa ca au facut si asta.

Decembrie: foarte creativi in pat. Debordeaza de imaginatie. Si le place sa interpreteze roluri. Este destul de greu sa te conectezi cu ei, insa partidele de sex sunt foarte distractive.