Cautare

26 de rezultate pentru "bibiana" (4.90 secunde)
magiunul de Topoloveni Magiunul de Topoloveni, primul brand alimentar romanesc recunoscut de UE La sfarsitul lunii aprilie, chiar dupa sarbatorile pascale, Bibiana Stanciulov a primit o veste foarte buna, pentru care s-a luptat mai bine de doi ani.
Cea care s-a gandit sa-l transforme in marca autentica romaneasca este Bibiana Stanciulov, femeia care a reinventat magiunul de prune incepand din anul 2001.
Bibiana Stanciulov si reteta dulce a succesului (Autoare: Diana State ) Renumita pentru resuscitarea brandului magiunul din prune de la Topoloveni, Bibiana Stanciulov este o antreprenoare cu o solida filosofie de business. ... De profesie sociolog, Bibiana Stanciulov a pasit in lumea antreprenoriatului in urma cu 15 ani.
Bibiana Stanciulov, de profesie sociolog, este proprietara fabricii de magiun de la Topoloveni. ... Dupa un an Bibiana Stanciulov a reusit sa produca 200 de tone de magiun, urmand ca abia in 2009 sa apara primul profit.
Bibiana Stanciulov si alti producatori din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi La festivitatea dedicata aniversarii celor 100 de ani ai retetei magiunului Topoloveni, doamna Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni (firma care produce Magiun de Topoloveni), a anuntat ca apelul pentru strangerea de semnaturi pentru cererea de gratiere a profesorului Mencinicopschi continua.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Romania a pierdut 730.000 de euro pentru ca detine doar un singur produs cu denumire de origine protejata Romania a pierdut 730.000 de euro din banii europeni pentru ca detine doar un singur produs cu denumite de origine protejata, iar fondurile au fost alocate pentru grupuri de producatori, a declarat, miercuri, directorul general al SC Sonimpex Serv Com SRL, compania care produce magiunul de Topoloveni, si unic proprietar al acestei afaceri, Bibiana Stanciulov.
Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Piata Taraneasca si Mester (esti) din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Magiunul de prune de la Topoloveni ramane cel mai cautat dintre produsele noastre!", a spus Bibiana Stanciulov.
Bibiana Stancilov, director general al Sonimpex Topoloveni SRL, expune in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" din Parcul Cismigiu produse atat de cautate de romani!
Bibiana Stanciulov, producatorul "Magiun de prune Topoloveni", tocmai a descoperit o alta fata a succesului: reteaua de supermarketuri Lidl distribuie de cateva luni un magiun de prune produs sub marca proprie, o copie ieftina a singurului produs alimentar romanesc protejat la nivelul UE.
Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni: ... "E visul vietii mele sa-mi deschid un magazin doar cu produsele noastre, sa scap de mafia supermarket-urilor", marturiseste Bibiana Stanciulov.
Doamna Bibiana Stanciulov, proprietarul brand-ului Topoloveni, este chiar la munca. ... Bibiana Stanciulov, cu mana ei dreapta, fiica Diana, jurist, au facut cat o armata dintr-o multinationala, de pilda.
Excelenta Sa s-a dovedit un fin cunoscator al alimentelor de calitate, apreciind savoarea magiunului de prune inca din timpul conferintei de presa de la primaria Topoloveni, cand a cerut o lingurita pentru a gusta magiun din borcanul cu care a fost intampinat de doamna Bibiana Stanciulov.
Angajamentul nostru este acela ca vom continua sa oferim numai produse de calitate, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten!", a declarat Bibiana Stanciulov, directorul general al companiei, care a primit, cu acest prilej, diplome de excelenta oferite de Consiliul Judetean Arges, Prefectura Arges si Primaria si Consiliul Local al orasului Topoloveni.
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni SRL, a creat aplicatia FB Gift pentru Magiunul de prune Topoloveni - accesibila aici http://magiun.fbgift.ro/ sau din pagina Facebook Magiun de prune Topoloveni - pe care va invita sa o accesati cu incredere si sa faceti zilnic un cadou cu gust - chiar daca e doar virtual - prietenilor vostri de pe Facebook, care isi aniverseaza ziua de nastere.
De aceea, Elena Udrea a asigurat-o pe Bibiana Stanciulov, directoarea fabricii de magiun natural de prune Topoloveni, ca va avea tot sprijinul din partea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru promovarea singurului produs romanesc cu denumire protejata atat la nivel national, cat si international.
Pe piata sunt putine branduri 100% romanesti care respecta retetele traditionale si acest magiun, pe care eu il folosesc des la prajituri, este intr-adevar un bun national!" Participanii au sarbatorit 100 de ani de traditie si de magiun de prune romanesc si s-au delectat cu preparate traditionale facute chiar de doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Bibiana Stanciulov, director al Sonimpex Topoloveni, si fiica ei, Diana, participa pana astazi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala, intrarea in apropiere de Piata Muncii.
Am venit cu 18 produse, dar cel mai cautat de la noi ramane tot magiunul de Topoloveni!", ne-a spus Bibiana Stanciulov.
"In perioada rece, mai mult decat oricand, hrana trebuie aleasa cu multa grija si calitatile nutritionale ale alimentelor sa fie superioare pentru a evita imbolnavirile si scaderea imunitatii organismului.Toate produsele noastre, Topoloveni si Topoloveana, sunt alimente functionale, asa cum a fost dovedit prin studii de specialitate, pentru ca folosim numai ingrediente proaspete, romanesti pe care le procesam la temperatura menajanta, sunt produse sigure din toate punctele de vedere", declara dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
google-analytics.com