Cautare

14955 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (3.72 secunde)
Oferta pentru petrecerea vacantei la munte in aceasta vara este foarte bogata. O demonstreaza chiar numarul de turisti care se anunta a fi destul de mare in perioada urmatoare.
Incepand de sambata, platforma Regiei Autonome de Transport Craiova a devenit gazda persoanelor fizice si juridice interesate sa investeasca in agricultura, cu ocazia deschiderii "Targului national cu participare internationala Agrotex 2006". Aflat la cea de-a 15 editie, Targul Agrotex 2006 se va desfasura in perioada 13-18 mai.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), principalul actionar al Rulmentul Brasov, a respins la sfarsitul saptamanii trecute propunerea formulata de unii actionari minoritari privind divizarea companiei in trei firme.
Patronatul agentiilor de turism din Romania a cerut ieri rezolvarea disputelor dintre autoritati cu privire la situatia Castelului Bran, pentru ca monumentul sa revina in proprietatea statului si sa fie mentinut in circuitul turistic.
Compania Centerra Capital Partners, care administreaza Flavus Investitii, firma care si-a adjudecat, prin licitatie, platforma Tractorul Brasov, intentioneaza sa investeasca anual in Romania 200 de milioane de euro, inclusiv in proiecte imobiliare, au anuntat reprezentantii firmei.
Si cea de-a sasea licitatie organizata pentru vanzarea platformei industriale Rulmentul Brasov a esuat. ... In aceste conditii, reprezentantii lichidatorului uzinei analizeaza, in prezent, mai multe posibilitati pentru valorificarea activelor societatii.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... FC Brasov: Micu - Marc, Fustar (cpt.), Mitrov (Tud.
Asupra acestui aspect, cei mai cunoscuti bancheri din judetul Constanta - judet cu mai multe institutii bancare chiar si decat Bucurestiul - si nu numai s-au pronuntat in exclusivitate pentru cotidianul "Replica".
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Importurile crescute de bunuri si servicii, precum si incetinirea exporturilor au generat un deficit de cont curent considerabil in Romania, se arata intr-un studiu al international. In schimb, studiul subliniaza cresterea economica puternica in cazul tarii vecine Bulgaria, desi inflatia va ramine ridicata.
Ca dezvoltare economica, Oltenia este cu mult in urma Bucurestiului. ... In frunte este Bucurestiul, in dezvoltare cu mult peste media nationala.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
) Romania a descoperit in 2007 cele mai multe cazuri de nereguli privind folosirea fondurilor europene, vizand proiecte in valoare de 1.980.201.603 euro, si a notificat aceste cazuri Comisiei Eurpene. Neregulile reclamate au afectat 0,7% din valoarea totala a proiectelor in cadrul carora s-au produs.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Pe plan local, valoarea pietei de jocuri pentru PC si console nu a depasit anul trecut zece milioane de euro, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International, dar a apreciat ca piata este în curs de dezvoltare si cunoaste un anumit ritm de crestere.„Piata locala a jocurilor se afla, deocamdata, în dezvoltare, dar cunoaste un trend ascendent, pe masura ce românii devin din ce în ce mai interesati de produsele dedicate activitatilor de fun&leisure în general.
Puteti citi in continuare articolul "Suspendarea presedintelui e mai usoara ca niciodata!" 'Ziarul Gandul a lansat aseara o "bomba de presa" aratand, nici mai mult nici mai putin, ca misiunea de suspendare a presedintelui Basescu ar fi devenit o misiune imposibila, datorita unui amendament la legea de functionare a Curtii Constitutionale care ar fi impus un filtru suplimentar de verificare de catre magistratii constitutionali a hotararilor plenului Camerei Deputatilor, ale plenului Senatului si ale plenului Camerelor Reunite.
Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010. ... Presedintele actual al Consiliului de Monitorizare este Florinel Butnaru, fost senator in legislatura 2012-2016.
La sfarsitul anului 2008 numarul dosarelor de faliment si lichidare aflate pe rol a crescut cu 35,86%, respectiv cu 21,66%, fata de cel inregistrat in 2007, in timp ce numarul dosarelor de reorganizare a scazut cu 17,52%, se precizeaza in statistica data ieri publicitatii de Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).
"Votez bugetul de stat pe 2007, indiferent de ce s-ar decide", a declarat Ionut Popescu, mentionand ca apartenenta sa la grupul de initiatori ai parteneriatului cu platforma liberala a lui Theodor Stolojan nu inseamna ca va vota impotriva Guvernului Tariceanu.
google-analytics.com