Cautare

14955 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (5.78 secunde)
Doar 405 firme au vrut sa se reorganizeze, in scadere cu 18%.
2015 - Anul Adevarului Anul acesta multi oameni vor alege sa renunte la statutul de victima neajutorata si isi vor lua viata in propriile maini.
Comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, a apreciat la Bratislava, in urma unei intalniri cu premierul Tariceanu la Congresul liberalilor europeni, evolutiile tarii noastre in privinta reformei sistemului juridic si in domeniul concurentei.
Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competitii de alergare stradala din Romania omologate international, a sustinut astazi, joi, 28 februarie, o conferinta de presa, gazduita de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru a anunta calendarul evenimentelor si noutatile pentru anul 2019. ... Calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta este:
ßeful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele (foto), sustine ca, in pofida speculatiilor privind raportul de monitorizare elaborat de Executivul european, nu se vorbeste despre o amanare a deciziei referitoare la momentul aderarii tarii noastre.
Fictiune am scris poemul pierdut in vis / am avut femeia desenata la scoala de arta / am renuntat la cuvinte / construiesc din nou un biet castel de nisip. ... In paranteza este trecut numarul de afisari (adica de cate ori a fost citita fiecare poezie).
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa a anuntat ieri ca va da in judecata AVAS si firma Flavus SRL, in momentul in care se va parafa contractul de cumparare a platformei "Tractorul".
Ministerul Transporturilor doreste sa renunte la negocierile derulate pentru constructia autostrazii Bucuresti-Brasov in parteneriat public privat, sustinand ca proiectul va fi initiat dupa 2007, cu fonduri europene, potrivit Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO).
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a analizat situatia celor 28 de societati pentru care a fost amanata intrarea in insolventa si a stabilit masurile ce se impun pentru 22 dintre acestea.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Directia Judeteana de Statistica Bihor a facut public, la finele lunii trecute, efectivul de salariati, castigul salarial, numarul somerilor inregistrati si rata somajului la nivelul judetului Bihor, situatie intocmita in luna ianuarie.
Cu toate ca nu toate privatizarile de pana acum s-au dovedit eficiente si in multe cazuri a fost nevoie de o renationalizare urmata de o reprivatizare, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si-a stabilit o strategie pentru anul in curs, care are drept Prioritate 1 vanzarea a 17 pachete majoritare pe care le detine la tot atatea societati comerciale.
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia a transmis o notificare catre SC BEST Recuperare Creante SRL, in care anunta firma ca va fi chemata in instanta in termen de 15 zile, daca nu se prezinta la Targu Jiu pentru rezilie-rea contractului de cesiune.
Jurnalul National publica articolul "Cum a pierdut Romania 9 miliarde de euro", pe care il puteti citi in continuare. ... In loc sa atraga investitiile atat de necesare in aceste vremuri de criza, statul roman isi da cu stangul in dreptul.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
Parlamentarii nostri nu exceleaza, dar nici nu se afla in topul celor mai delasatori in ceea ce priveste completarea anuala a declaratiei de avere.
Ordinul privind repartizarea cotelor de zahar si izoglucoza (materie prima folosita in principal in domeniul bauturilor racoritoare) corespunzatoare lui 2007 a fost semnat saptamana aceasta de catre ministrul Agriculturii, Dan Motreanu.
google-analytics.com