Cautare

14955 de rezultate pentru "caziere juridic brasov in anul 2007" (3.84 secunde)
Camera Deputatilor a respins, miercuri, Ordonanta 95/2007 emisa in timpul mandatului lui Tudor Chiuariu, in vederea desfiintarii Comisiei prezidentiale care analiza sesizarile privind infractiunile savarsite de ministri, declarata neconstitutionala de catre CCR.
Sprijinul european destinat agriculturii Romaniei in primii 7 ani dupa aderarea la Uniunea Europeana este de circa 7,1 miliarde de euro, anunta Euractiv, citand ca sursa Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Desi de la 1 ianuarie 2007 avem la dispozitie fonduri structurale de miliarde de euro pentru dezvoltare regionala, oltenii nu au finalizat lucrarile nici pentru proiectele de preaderare contractate pana acum. De vina sunt birocratia excesiva, dar si intarzierile constructorilor, sustin responsabilii in domeniu.
Cresterea salariilor reprezinta principala necunoscuta in ecuatia privind inflatia pe 2007, este de parere guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, intr-o declaratie acordata Agentiei Mediafax. Temerile lui Isarescu se bazeaza pe faptul ca integrarea in UE a insemnat in toate statele o presiune puternica pentru cresterea veniturilor.
O analiza a Intercapital Invest privind evolutia pietei de capital in 2007 arata ca in acest an investitorii se pot astepta la surprize placute si castiguri semnificative speculand actiuni la bursa.
Viticultorii romani pot primi din fondurile europene aproape 6.000 de euro pentru plantarea unui hectar de vita-de-vie altoita si certificata, potrivit normelor de aplicare a programelor de restructurare si reconversie a plantatiilor viticole, publicate in Monitorul Oficial in data de 19 martie.
Pretul a ramas secret pâna când oficialii români se vor convinge ca documentele depuse de americani respecta conditiile de calificare impuse în caietul de sarcini.Cât ofera Ford pentru Daewoo?
Pretul a ramas secret pâna când oficialii români se vor convinge ca documentele depuse de americani respecta conditiile de calificare impuse în caietul de sarcini.Cât ofera Ford pentru Daewoo?
Pretul a ramas secret pâna când oficialii români se vor convinge ca documentele depuse de americani respecta conditiile de calificare impuse în caietul de sarcini.Cât ofera Ford pentru Daewoo?
Numarul masinilor noi inmatriculate in Romania a scazut, in primele noua luni, cu 1,4%, la 228.450 automobile, piata locala ocupand locul zece la nivelul Uniunii Europene in functie de volum, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Statul si-a majorat cu o treime veniturile, pe baza reintroducerii TVA in vama, a eliminarii masurilor simplificate in constructii si a inflatiei.
Victorita Dutu a expus la Sanremo, in timpul festivalului, la Galeria "La Bonbonnire" in perioada 12-17 februarie 2013. ... Cred ca acum este momentul ca Romania sa aiba ceva de spus in lume si sa isi dea marile ei valori.
Decizia a fost pronuntata de magistratii Tribunalului Arges in prezenta lui Cristian Cioaca. ... Cristian Cioacase afla in arest preventiv din 5 decembrie 2012 si este incarcerat la Penitenciarul Colibasi din 30 ianuarie.
Aceste cifre ar putea suferi modificari in functie de deciziile politice ale liderilor partidelor coalitiei de guvernare. In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete: ... In plus, UDMR vizeaza si sapte functii de subprefect:
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. De la orele pranzului el este in comuna Mandra, unde participa la "Zilele comunei Mandra".
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Liderii USL au declarat pentru gandul ca, in urma centralizarii datelor venite din teritoriu, dupa efectuarea sondajelor de opinie, scorul Uniunii la nivel national este situat intre 60 - 66%. ... Potrivit secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, in Kiseleff au ajuns rezultatele din 30 de organizatii judetene.
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
In plus, criza din PNL s-ar putea extinde si dupa ce ministrul liberal al Finantelor, Ionut Popescu, a intrat in conflict cu premierul. ... Filiala PNL Maramures este, practic, impartita in doua in raport cu actuala situatie a partidului.
google-analytics.com