Cautare

131 de rezultate pentru "castigatorii" (2.99 secunde)
pentru ca actul normativ stipuleaza ca participantii pot contesta licitatiile si pe castigatorii ei, pot face acest lucru chiar in mod aleatoriu, provocand blocaje in derularea proiectelor.
Castigatorii vor fi desemnati la inceputul lunii viitoare. Potrivit anuntului institutiei, casele de brokeraj vor putea depune ofertele pana pe 25 august, pentru Aeroportul International Mihai Kogalniceanu si pana la 1 septembrie, pentru Aeroportul International Traian Vuia Timisoara.
Tot miercuri, Ministerul Transporturilor a anuntat castigatorii unor licitatii pentru mai multe contracte de infrastructura, cu o valoare totala de circa 2,3 miliarde de lei, fara TVA, printre acestia numarandu-se Colas (Franta), FCC Construccion (Spania), Astaldi (Italia) si Strabag (Austria).
Castigatorii raman SC Atlas si Polystart. "Pentru oferta de materiale, spre exemplu, am cerut analize de pret. Ca sa intelegeti diferenta dintre cele doua oferte, in constestatia depusa de Con-A se arata ca preturile materialelor au fost luate de la Statistica din anul 2008.
Ignorarea semnalelor transmise de acestea de catre castigatorii alegerilor prezidentiale ar putea implica preturi mari atat pentru Romania, cat si pentru castigatori.
O comisie alcatuita la nivel local evalueaza dosarele si desemneaza castigatorii. Oportunitati pentru cei interesati Numai o parte din ariile protejate din Oltenia au fost adjudecate.
Ca sa mai fie valabil, proiectul ar trebui organizata o noua licitatie, castigatorii ar trebui sa gaseasca finantatori si executarea efectiva ar putea lua vreo 5 ani.
Conform www.financiarul.com, verdictul Comisiei Europene privind soarta finantarilor in stand-by se amana cu o luna, iar oficialii de la Bucuresti coteaza 2011 si 2012 ca fiind ani cu risc maxim in ceea ce priveste pierderea de catre Romania a unor sume importante de la bugetul comunitar.
In privinta persoanelor care sunt doar interesate de oferte de apartamente ADAMA, acestea pot completa un talon, participand astfel la tombola desfasurata, iar in ultima zi a targului, duminica dupa-amiaza, vor fi anuntati castigatorii.
Doar castigatorii a trei loturi din noua nu au fost contestati. Insa doi ofertanti au renuntat de contestatii. Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu.
CNADNR a anuntat pe 12 aprilie castigatorii licitatiilor pentru mai multe loturi din tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orastie-Sibiu.
La standul Adama este organizata o tombola cu premii consistente, iar extragerea are loc la sfarsitul acestei editii a Timon, iar castigatorii vor primi electrocasnice de ultima generatie.
Afilierea la CNN a Antenei 3 a fost iarasi un moment foarte important care deschide intr-un fel granitele acestei televiziuni, fiindca de atunci incolo s-au intamplat lucruri, s-au intamplat emisiuni multiplex, realizate din studiouri de la Londra, Paris, Viena, Varsovia, s-au adunat personaje si personalitati ale diasporei romanesti in spatii de dezbatere unde n-au mai fost pana atunci, de la directorul Operei din Viena pana la un reputat neurochirurg din Franta, de la castigatorii unor concursuri de talente din Germania si Norvegia pana la romani care sunt plecati sa lucreze in Italia si Spania.
Cei care doresc sa invete afaceri de la producatorul auto pot trimite aplicatiile pana pe 15 iunie, iar"castigatorii"
Veridicitatea afirmatiilor mele poate fi demonstrata prin faptul ca in acea perioada, fara a avea acces la informatiile privind licitatia, am anticipat castigatorii in 9 din 11 licitatii, stiind de fapt cum procedeaza vechea conducere a CNADNR sub patronajul ministrului Anca Boagiu.
Castigatorii expresorului au fost angajatii magazinului Jysk din Suceava. Magazinele care au avut cele mai multe bonuri completate sunt:
Regret ca deciziile au fost in defavoarea noastra si ca s-a terminat asa si nu am fost noi castigatorii".
Conform organizatorilor proiectului "Mentor", castigatorii au fost alesi din profesori cu rezultate exceptionale, care au dat dovada de excelenta in munca lor.
La seniori si tineret, castigatorii fiecarei probe vor primi 200 de lei, iar cei clasati pe locul doi - 150 de lei.
Castigatorii au fost desemnati in functie de costume si de aprecierea publicului prezent care i-a sustinut pe toata durata concursului.
google-analytics.com