Cautare

131 de rezultate pentru "castigatorii" (3.24 secunde)
Carla's Dreams au fost castigatorii acestei editii de Media Music Awards. Artistii si-au adjudecat 7 premii pentru Most Wanted Artist, Media Forest Award, Best Video, Best Song, Best Group, Best YouTube, Winter Hit.
Adina Halas Hugeanu (realizator de radio si prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine si stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) si Monica Vlad ( Personal Branding). Castigatorii serii la cele 15 categorii au fost: ... Castigatorii premiilor speciale acordate din partea eva.ro au fost:
Locul 3 - iPod Touch, 16 Gb, culoarea gri (2) Castigatorii validati ai premiilor puse in joc in Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 vor primi premiile prin curier in cel mult 10 zile lucratoare de la data confirmarii telefonice de catre un reprezentant al Organizatorului.
Ne bucuram sa prezentam castigatorii celei de-a 30-a editii a Concursului de Desene, cu ocazia Craciunului, si sa ne intalnim din nou cu micii artisti talentati.
Ne bucuram sa prezentam castigatorii celei de-a 31-a editii a Concursului de Desene, cu ocazia sarbatorilor de Paste, si sa ne intalnim din nou cu micii artisti talentati.
"impreuna, castigatorii acestor alegeri, Uniunea Nationala PSD + PUR si Traian Basescu, suntem datori sa gasim solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta Romania”, a afirmat Adrian Nastase, potrivit caruia cele doua forte politice trebuie sa coaguleze in jurul lor interesele tuturor romanilor, motivele care le unesc si nu cele care le dezbina.
Inspirat de discursul lui Pacuraru, Mihai Ungheanu a tinut sa felicite, la randul sau, castigatorii alegerilor parlamentare, carora le-a dorit sa guverneze respectand legile.
L-am condus si cand eram la guvernare, pot sa-l conduc si acum, cand suntem in Opozitie“, a spus Nastase. FOTO: Iliescu si Popescu, castigatorii zilei de ieri
De la ora 11,00, elevii Colegiului Militar ‘Mihai Viteazul‘ din Alba Iulia vor sustine un program literar-artistic, iar de la 15,00, vor fi premiati castigatorii proiectului educational ‘Unirea Principatelor si personalitatile sale‘, actiune care si-a propus constientizarea si responsabilizarea elevilor cu privire la importanta zilei de 24 ianuarie.
Castigatorii vor fi desemnati pe baza criteriului celui mai mic pret oferit, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu. Intrebat care este situatia bugetului alocat sistemului medical, prim-ministrul a aratat ca nu exista “solutii miraculoase“ in acest sens.
Introdus in Romania inca din 2005 de castigatorii alegerilor din 2004, acest sistem de impozitare pare a-i fi inspirat si pe vecinii nostri, chiar daca veniturile bugetului de stat au fost diminuate.
Cei 37 de kilometri sunt doar o parte din programul de reabilitare a DN 6. Drumul a fost impartit in trei loturi, iar castigatorii au fost deja stabiliti in urma licitatiilor.
Editia a doua a concursului de table dotat cu "Cupa Craiova.ro" a adunat sambata, la restaurantul Doljana din Banie, 60 de jucatori din Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Calafat, Craiova si Giurgita.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Premiilor Gopo, pe 28 martie. Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
In clasa noastra erau olimpicii Romaniei la matematica si chimie, adica castigatorii titlului. Eu mergeam la olimpiada de fizica, dar nu eram olimpic.
Presedintele organizatiei judetene a TNL, Ionut Spataru, a anuntat lansarea unui concurs de proiecte politice pentru tineri, presedintele juriului care va desemna castigatorii fiind Bogdan Olteanu, presedinte al Camerei Deputatilor si fost lider TNL.
Daca n-ar fi fost esecul umilitor al referendumului privind votul uninominal majoritar propus de mentorul lor Traian Basescu, liderii locali ai Partidului Democrat, castigatorii alegerilor europarlamentare, ar fi jubilat la scorul record de 30,18% obtinut din numarul total de voturi exprimate in judetul Bihor.
Mai mult, dupa ce vor fi definiti castigatorii, restul mandatelor vor fi redistribuite proportional cu procentele obtinute de fiecare partid sau alianta.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Dar nu-l prea inteleg pe dl Videanu - de ce o fi trebuit sa se formalizeze atata, organizand tot felul de "concursuri" inutile, din moment ce castigatorii se stiau dinainte?
google-analytics.com