Dintre proiectele Adama din cartierul Titan: Evocasa Optima si Evocasa Armonia, cel din urma a atins cele mai bune vanzari in prima parte a acestui an. Din totalul de 262 de apartamente repartizate in doua cladiri, in prezent a mai ramas de vanzare doar 20% din ansamblul residential Evocasa Armonia. In contextul actual, in care criza economica a lovit toate nivelurile societatii, iar domeniul imobiliar a fost primul afectat datorita scaderii puterii de cumparare, dar si din cauza noilor conditii impuse de banci, Adama a reusit sa vanda 80% din apartamentele din Evocasa Armonia.
Cei aflati in cautarea unei noi locuinte vor regasi oferta pentru apartamentele din Evocasa Armonia, dar si Evocasa Optima la editia din aceasta toamna a Timon din perioada 13 - 16 octombrie, in Piata Constitutiei.
"Tinerele familii care au optat pentru un apartament in Evocasa Armonia au avut in vedere faptul ca diferenta dintre un apartament nou intr-un ansamblu residential care iti ofera confort si siguranta si unul vechi de 40 de ani, situat in aceeasi zona este de doar cateva mii de euro. Mai mult decat atat, clientii nostri s-au convins ca apartamentele vechi nu beneficiaza de acelasi grad de confort si siguranta, de dotarile si toate celelalte facilitati oferite de un complex residential", declara Asher Lax, VP Marketing & Sales Adama.
La standul Adama este organizata o tombola cu premii consistente, iar extragerea are loc la sfarsitul acestei editii a Timon, iar castigatorii vor primi electrocasnice de ultima generatie.
Ansamblul residential Evocasa Armonia, situat in cartierul Titan, la doar 5 minute de statia de metrou, langa scoli si gradinite, este ales in mod special de tinerele familii tocmai datorita accesibilitatii si suprafetei mari ocupate de parcuri.