Cautare

131 de rezultate pentru "castigatorii" (3.43 secunde)
Castigatorii au fost premiati de catre dl. Anthony C. Hassiotis, Presedinte Executiv & CEO al Bancpost si Director de tara, si dl.
Superlativele anului 2014 in oina, au inceput cu acordarea premiilor speciale, castigatorii primind pe langa trofeele de la Federatie si produse de la Plafar Romania astfel:
Castigatorii si invinsii au fost premiati cu medalii. Jucatorii stelisti au primit tricouri albastre si medalii pentru castigarea Cupei. Si bineinteles, Trofeul Cupei Romaniei-Timisoreana a fost inmanat capitanilor echipei F.C.
Castigatorii premiilor in valoare de 3500 lei sunt Aligbima Razvan â€" Locul I, Petre Alin â€" Locul II si Pavel Mircea â€" Locul III.
Printre castigatorii competitiei Maratonul Dunarii ii mentionam pe cei care au ocupat podiumul la traseul Standard â€" 45 km, nivel competitiv Masculim, 19+ ani, Elite, Attila Madaras - locul I, Alexandru Stancu, locul al II-lea si Marius Petrache, locul al III-lea.
Campionii din clasamentul general de la cursele de semimaraton (21,097 km), 10 km individual Volkswagen (10,548 km) si semimaraton stafeta Scholl vor primi premii in bani iar castigatorii de la categorii de varste vor primi produse si servicii.
Astfel, pe scena din Piata Constitutiei vor fi felicitati castigatorii in 15 octombrie pe baza unui clasament provizoriu care va fi anunțat final la 3 saptamani post eveniment.
Google prezice castigatorii premiilor Oscar. Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat un concept prin care poate afla marii castigatori ai Oscarurilor.
Castigatorii au fost premiati pentru proiecte care vizeaza tratamentul pacientelor suferind de cancer ovarian, agentii cancerigeni potentiali din sosurile folosite la frigaruile de pui si imbunatirea calitatii aerului din locuinte pentru a reduce frecventa crizelor de astm, informeaza AFP.
Nu putem lasa providerilor de internet sa restrictioneze cel mai bun acces sau sa aleaga castigatorii si invinsii in pietele online pentru servicii si idei.
Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott.
Iata castigatorii: CINEMA Cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un lungmetraj: Christoph Waltz ("Django Unchained") - foto dreapta Cea mai buna coloana sonora:
Nominalizarile au fost facute pe baza difuzarilor radio si TV, iar castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu de peste 30 de profesionisti din domenile muzicale sau conexe muzicii:
Din 1996, anul in care a avut loc prima editie, competitia s-a dezvoltat permanent si a castigat amploare, castigatorii concursului deruland cariere internationale sau confirmandu-si valoarea la alte competitii desfasurate peste hotare, precum Eugen Tichindelean - castigator al Premiului I la Concursul International "George Enescu", Bucuresti, Ilian Garnet - laureat al Concursului International "Regina Elisabeta", Bruxelles sau Alexandra Maria Bobeico - castigatoare, recent, a Premiului I la Concursul International "Concertino Praga".
Castigatorii din acest an au fost dupa cum urmeaza:Sectiunea "Reportaj" - Deacu Catalin - filmul "Saorma la romani" Sectiunea "Scurt metraj" - Roxana Andrei - filmul "Tati" Sectiunea "Documentar" - Ioan Tilibasa - filmul "Biserica din Chitila" Juriul a fost format din Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguta, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor - Chisinau.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. La inceput de 2014, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentului studenti si tineri profesionisti, personalitati din mediul academic si sectorul public, din mediul de afaceri si cel neguvernamental.
La concurs vor participa castigatorii de anul acesta ai balurilor ASE. Cele mai noi sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie si o locatia perfecta vor face ca seara party-ului sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti.
Este castigatorul primei editii de YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul facut pentru rapper-ul Destorm (See Me Standing) - printre castigatorii acestui eveniment:
Eurovision 2017 Romania si-a desemnat castigatorii! Romania va fi reprezentata la Eurovision 2017, in Kiev, de Ilinca si Alex Florea, cu melodia Yodel it!.
Carla's Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei din 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii castigate la cele mai importante categorii;
google-analytics.com