Cautare

131 de rezultate pentru "castigatorii" (3.29 secunde)
Voci din PSD afirmau cu cateva luni in urma ca PDL ar purta discutii cu social-democratii pentru modificarea sistemului electoral astfel incat doar castigatorii de colegii sa intre in Parlament, nu si candidatii plasati pe locurile doi sau trei, asa cum s-a intamplat in actuala legislatura cu jumatate din senatorii si deputatii liberali.
Marii castigatorii in acest sondaj sunt PSD (42%) si Victor Ponta, care, de la 35% in februarie, a ajuns acum la 47%.
Asta va face ca ulterior castigatorii sa nu poata sa mobilizeze toate resursele partidului. • I.L.: Si asta inainte de alegeri.
Traian Basescu obtine astfel si beneficii politice, scazand influenta anumitor baroni locali, a caror ascensiune ii deranjeaza pe politicienii "de la centru", castigatorii devenind insa si mai puternici decat astazi.
cei care au votat cu castigatorii si cei care nu au votat cu acestia. Senatul a aprobat saptamana trecuta initiativa legislativa a USL privind sistemul de vot uninominal majoritar intr-un singur tur de scrutin.
Si va incepe sa isi premieze castigatorii. Acelasi lucru, in oglinda, se va intampla si in cazul PDL. Invinsii vor fi nominalizati, pe fata sau in mod voalat, si vor incepe sa deconteze.
Cum se decid castigatorii Primarii si presedintii consiliului judetean se aleg din primul tur de scrutin. Este declarat ales primar candidatul care a intrunit cel mai mare numar de voturi valabil exprimate.
presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, presedintele CJ Ialomita, Silvian Ciuperca, si Adrian Tutuianu. Castigatorii celorlalte regiuni sunt deja cunoscuti, depunandu-se cate o singura candidatura pentru functia de vicepresedinte al acestor regiuni.
Octavian Stireanu) Refuzul presedintelui Iohannis de a accepta propunerea de premier facuta de castigatorii alegerilor arata cateva lucruri in afara oricarui dubiu.
In contractul pe care il vom incheia cu castigatorii licitatiei vor fi prevazute penalitati, daca nu vor respecta data pe care au promis-o", a spus edilul-sef.
Castigatorii concursului au fost rasplatiti de Mariana Iorgus, presedintele juriului, cu premii in bani, iar toti participantii au primit diplome de participare.
Mai trebuie spus ca ofertele calificate vor fi anuntate la 11 septembrie, iar la 15 octombrie se vor stabili castigatorii licentelor.
Castigatorii rundei de licitatii sunt trei firme din Statele Unite ale Americii si trei din Romania. Aceste companii vor trebui sa efectueze operatiuni de reabilitare a exploatarii zacamintelor concesionate, prin repararea si repunerea in productie a unor sonde vechi si saparea unor sonde noi.
Castigatorii au concurat cu compania pitesteana Building Astrom", a afirmat Banu. Activele detinute de ARO la CESAR constau intr-un teren de 12.660 de metri patrati si constructii cu o suprafata de peste 3.500 de metri patrati.
Din comisia care va alege câstigatorii premiilor puse la bataie de CJ fac parte zece consilieri judeteni, arhitectul-sef al judetului, Radu Pappa, care este si coordonatorul lucrarilor de jurizare, arhitecta-sefa a municipiului Craiova, Mihaela Al Bashtawi, presedintele Uniunii Arhitectilor - filiala Oltenia, Dumitru Cernatescu, fost arhitect-sef al judetului, si Liana Nicolescu, sefa serviciului de urbanism din consiliul judetean.
Din comisia care va alege câstigatorii premiilor puse la bataie de CJ fac parte zece consilieri judeteni, arhitectul-sef al judetului, Radu Pappa, care este si coordonatorul lucrarilor de jurizare, arhitecta-sefa a municipiului Craiova, Mihaela Al Bashtawi, presedintele Uniunii Arhitectilor - filiala Oltenia, Dumitru Cernatescu, fost arhitect-sef al judetului, si Liana Nicolescu, sefa serviciului de urbanism din consiliul judetean.
De asemenea, in cadrul "Eurofarmers for Euro Market" se va desfasura un concurs al calitatii, pentru fiecare categorie de produs. Castigatorii vor beneficia de premii substantiale, proiectul fiind finantat de Uniunea Europeana prin fondul Europa.
Contractul cu câstigatorii licitatiei pentru implementare a fost semnat de reprezentantii MEF si de delegatul UE. Nu înteleg de ce acum trebuie sa platim noi pentru ce-au semnat ei“, a declarat presedintele Companiei de Apa „Oltenia“, Constantin Stamatoiu.
Castigatorii vor fi anuntati la mijlocul lui noiembrie. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va incheia un contract pentru sectiunea Bucuresti-Cernavoda-A2 si unul pentru Bucuresti-Pitesti (A1)-Centura Pitesti, in total urmand sa existe doua contracte cu valabilitate de un an fiecare.
pentru ca actul normativ stipuleaza ca participantii pot contesta licitatiile si pe castigatorii ei, pot face acest lucru chiar in mod aleatoriu, provocand blocaje in derularea proiectelor.
google-analytics.com