Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (3.77 secunde)
Acesta este de fapt marele castigator al retragerii teatrale a domnului Voiculescu. ... In fine, daca poate tine guvernul cu cateva voturi lipsa in parlament, un castigator este si Calin Popescu Tariceanu.
Dupa cum reiese din aceste estimari, nici unul dintre candidatii la functia suprema in stat nu a obtinut 51 la suta din totalul alegatorilor romani, pentru a putea fi declarat castigator din primul tur.
Asta deoarece in Parlament mai exista o forta, care, din 1992 incoace, a sustinut constant partidul castigator al alegerilor. Este vorba despre grupul parlamentar al minoritatilor nationale, care in 2000 a votat pentru investitura Guvernului Nastase, la fel cum in 1996 a aprobat investitura Cabinetului Ciorbea.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
“Daca noi scoatem PUR din uniunea electorala cu PSD, atunci PSD nu se mai poate considera castigator al alegerilor. Este posibila o alianta postelectorala intre Alianta D.A.
Aproape doua treimi dintre satmarenii care s-au prezentat ieri la urn au votat cu Adrian Nastase.
Mai mult, acesta a comandat efectuarea, in paralel, a unui alt sondaj de catre alta casa de sondare a opiniei publice, care-l da castigator detasat in fata lui Videanu.
In ciuda certurilor aprinse, votul a fost validat si numaratoarea l-a dat castigator pe Dan Vasiliu. Mana dreapta a senatorilor Noul secretar general al Senatului, Constantin Dan Vasiliu, a declarat ca principalul sau scop va fi fluidizarea si asigurarea transparentei totale a actului legislativ.
Apoi, o comisie ministeriala din care va face parte si un membru al Prefecturii Dolj va face o evaluare a proiectelor de management ale candidatilor si pe castigator il va numi director coordonator cu care va incheia un contract de management pe maximum patru ani, cat dureaza un ciclu de guvernare.
Partidul de centru-dreapta al primarului Sofiei, Boiko Borisov, a castigat alegerile legislative din Bulgaria. Potrivit datelor obtinute la iesirea de la urne, Borisov i-a devansat pe socialistii premierului in exercitiu, Serghei Stanisev, dar nu a obtinut majoritatea absoluta.
Prima confruntare dintre candidati, organizata sambata, la Cluj, in pripa si intr-un cadru neadecvat, i-a opus pe presedintele in exercitiu Traian Basescu si pe candidatul PNL, Crin Antonescu.
In plus, mai nou, Ion Iliescu (castigator declarat al presedintiei partidului inainte chiar de convocarea Congresului) doreste cat mai multe prezente feminine in esalonul rozelor conducatoare - fapt care inseamna ca viitorul candidat Ponta are acum doua mari handicapuri:
“Dupa numararea voturilor, unul dintre candidati a obtinut jumatate din voturi plus inca doua, acesta fiind desemnat, potrivit legii, castigator din primul tur“, a spus Petrache.
Cu toate acestea, potrivit legii, candidatul care a obtinut jumatate plus unu dintre voturile valabil exprimate, indiferent de prezenta la urne, este declarat castigator al alegerilor din primul tur de scrutin.
simpla numire a unui candidat nu inseamna ca acela este si castigator si, stiti cum se spune, exista liderul de facto si liderul de jure.
Pe de alta parte, surse din cadrul IPJ Constanta sustin ca loctiitorul sefului de sectie din cadrul Politiei Transporturi, Ionel Bucur, va fi fericitul castigator al scaunului de chestor al IPJ Constanta.
Poate ca acest razboi va avea un castigator, dar un pierzator este cunoscut sigur: craiovenii. Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada.
Totusi, adevaratul castigator nu este considerat Mircea Geoana, ci Adrian Nastase, a carui cariera politica a stat sub semnul incertitudinii pana in ultima clipa.
Tronsoanele intregii autostrazi urbane Zona Traseu Lungime I (Nord) Valea Cascadelor-Soseaua Colentina 16,8 km II Valea Cascadelor-Soseaua Giurgiului 17,4 km III Soseaua Colentina-Soseaua Giurgiului 16,3 km Grafic estimativ tronson nord autostrada suspendata Solutionarea contestatiei pentru PUZ si SF, desemnare castigator - 2011 Intocmirea primelor PUZ si SF - 2011-2012 Caiete de sarcini, licitatie si desemnare constructor/concesionar - 2012-2013 Exproprieri, avize, proiect tehnic de detaliu - 2013 Incepere lucrari, mutare utilitati - 2014 Terminare lucrari, inaugurare - 2018'
Inainte de a continua, va invit sa vedeti cateva imagini cu autostrada construita de Bechtel in Albania, la un pret care reprezinta doar 40% din cel din Romania, mergand la http://soviani.com/2011/08/04/povestea-incredibila-a-celei-mai-scumpe-autostrazi-din-lume-autostrada-bechtel-nastase-mitrea-basescu-tariceanu-boc-dobre-orban-berceanu-de-doua-ori-boagiu-si-cine-va-urma-2/  Cifrele de mai sus arata ca exista un singur castigator net:
google-analytics.com