Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (3.38 secunde)
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, dupa BPC, ca liberalii exclud orice participare la un Guvern "marioneta" al lui Traian Basescu, precizand totodata ca pentru PNL nu exista deocamdata un castigator al alegerilor prezidentiale.
E adevarat ca, la ora 19, cand dl Basescu se dadea sigur castigator (stia dumnealui ce stia!), mai erau 3 ore de vot la Paris, Roma, Viena, Budapesta , 4 ore de vot la Londra si Dublin, si intre 7-11 ore de vot pe coasta estica, respectiv, vestica, a SUA, acolo unde neamul lui Prigoana era pe baricade si pompa din greu voturi spre urne ("m-am implicat puternic!", avea sa marturiseasca juniorul, mai zilele trecute).
Unii spun ca te poti considera castigator daca adversarul tau te-a intrecut prin mijloace pe care tu le consideri neloiale.
Dancu e neutru, pentru ca azi, intr-un sondaj "Metro Media Transilvania", da castigator PSD-ul, iar in sondajul IRES (e noua porecla pentru "Metro Media Transilvania") de a doua zi, da castigator PDL-ul.
Sondajele PSD il dau pe Antonescu castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale Analizele sociologice si sondajele prezentate, luni, in sedinta CEx al PSD, de presedintele partidului, Victor Ponta, il coteaza pe presedintele PNL, Crin Antonescu, in topul increderii in politicieni, precum si castigator din primul tur al alegerilor prezidentiale.
Tandemul castigator (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Sunt foarte multi sceptici atunci cand vine vorba de ascensiunea opozitiei. De venirea ei la putere.
Unicul castigator mi se pare a fi insa electoratul, care s-a trezit parca dintr-o amorteala prelungita. Si care mai are timp, potential, sa se lamureasca si de valabilitatea reala a optiunilor sale pana la urmatorul scrutin parlamentar, indiferent cand va fi acesta.
comisia a numit un castigator, MAN, din Germania, care, dupa semnarea contractului, ar trebui sa livreze beneficiarului RAT cele 40 de masini in maximum 90 de zile calendaristice, adica in februarie 2007, cel mai tarziu.
La extragerea Noroc, la prima categorie nu s-a inregistrat nici un castigator la Categoria a II-a a fost un singur castigator, iar la Categoria a III-a au fost sase castigatori.
Bulgaria urmeaza sa aleaga cel mai probabil in zilele urmatoare un castigator al licitatiei pentru 49% din actiunile viitoarei centrale nucleare, a declarat, miercuri, ministrul bulgar al Energiei.
Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.
Romanul, castigator in premiera al unui turneu de mare slem, a dedicat succesul tatalui sau, care isi va serba ziua peste cateva zile. ... Fosta tenismana i-a inmanat proaspatului castigator de la Melbourne un trofeu de excelenta.
Desenul castigator va fi prezentat pe pagina de start Google in data de 1 decembrie 2012. ... Cele 10 desene finaliste vor fi supuse votului public, iar desenul care va primi cele mai multe voturi va fi desemnat castigator.
Asadar, un bilet cumparat in perioada concursului il poate transforma pe cumparator in castigator. ... Extragerea numelui castigator se va face luni 18 martie, iar rezultatul tragerii la sorti va fi afisat pe pagina http://www.facebook.com/Eventim.ro.
Lozul castigator A parasit micile ecrane si s-a dedicat scrisului!
Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape:
- Proaspat castigator al Oscarului pentru Cel mai bun film strain, filmul O femeie fantastica (Una mujer fantastica” Chile, 2017) este o drama foarte emotionanta ce indeamna publicul sa-si abandoneze toate prejudecatile si va putea fi vazut in 4 iulie, de la ora 19.
Hassani putea sa stea trei minute in tacere si sa se scarpine in nas, tot ar fi fost desemnat castigator.
Evantaiul castigator de la Floral Expo a fost desemnat cel creat de echipa designerilor de la Maison Dadoo. ... Mi-a fost foarte greu sa aleg evantaiul castigator.
Rac Esti castigator pe toate planurile! ... Esti practic un castigator. Saptamana excelenta. Leu Vor veni schimbari majore! Nu va fi una singura!
google-analytics.com