Vineri, 18 ianuarie, de la ora 14:30, in Cafeneaua Verona (Strada Arthur Verona 13-15) are loc lansarea albumului ADA MILEA "ALCOOL", dupa Ioan Muresan.
Te asteptam la Cafeneaua Verona sa intri in culisele celui mai nou spectacol Ada Milea -"ALCOOL" (dupa "Cartea Alcool" de Ion Muresan), un spectacol pentru cunoscatori, de care acum te poti bucura acasa, pe CD.
Invitati : Bobo Burlacianu, Cristi Rigman si poetul Ion Muresan.
Fiind in formula completa de spectacol, se poate intampla sa se si interpreteze cateva piese de pe CD.
"A fost foarte interesant, pentru ca poetul Ion Muresan a spus ca nu se pot face cantece pe asemenea texte si eu am fost convinsa ca nu se pot face, dar am incercat si, spre bucuria mea, a iesit acest CD. Sunt 23 de piese dupa volumul 'Alcool' al lui Ion Muresan. Toate piesele de pe album imi plac ca si text", a spus Ada Milea.(bistritaonline.ro)
Ion Muresan a declarat, la randul sau, ca ii este recunoscator Adei Milea pentru ca a făcut o punte spre cititori, "care nu citesc poezie, dar sunt amatori de muzica".
Concurs:
Spune-ne in 10 cuvinte experienta ta cu alcool si o carte si poti castiga un CD Ada Milea-Alcool cu autograf, cartea favorita a Adei Milea semnata si un ceai.
Vei intra in posesia premiului la evenimentul de lansare de la Cafeneaua Verona, vineri, 18 ianuarie de la ora 14:30 unde te poti intalni cu toata distributia proiectului Alcool.