Cautare

2225 de rezultate pentru "cartea diversificarea raw si vegana de ligia pop va fi lansata la showrrom ul exotique" (3.03 secunde)
Peste 50 de expozanti atent selectionati. Workshop-uri gratuite de nutritie si parenting pentru cei mari, loc de joaca si ateliere de reciclare creativa pentru copii.
Daca, in ultima perioada, PSD intrase intr-un fel de amortire din care mai razbateau din cand in cand vocile agonizante ale fostului lider Mihai Bar si deputatului Claudiu Pop, reprezentantii social-democrati promit sa revigoreze partidul pana la alegerile parlamentare. Primul exemplu il constituie reluarea saptamanala a conferintelor de presa.
Echipa care asigura conducerea interimara a PSD Bihor isi revendica toate meritele privind numarul mare de voturi obtinute de PSD in judet. In opinia presedintelui interimar, Claudiu Pop, in ultimele patru luni, adica, exact de cand a preluat fraiele filialei, PSD "s-a recredibilizat".
Retailul romanesc trebuie sa se adapteze rapid noilor conditii ale societatii moderne, pentru a atrage atentia consumatorilor din ce in ce mai grabiti, intr-un mod dinamic si inovator. Daca exista produse in editie limitata, care apar si dispar, de ce sa nu existe si magazine de acest fel ?
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. ... "Am adus obiecte din lana lucrate de noi: poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii pentru copii.
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
FARCAS) In 2005 aparea, la Harvard University Press, cartea Abducted: ... Cum ajung oamenii sa creada ca au fost rapiti de extraterestri) de Dr.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Una dintre cele mai populare si iubite povesti universale ale copilariei din ultimele decenii, Cartea Junglei, are parte acum de o noua ecranizare live-action marca Disney, intr-o adaptare dinamica si impresionanta, menita sa emotioneze.
Traian Basescu a intrat in Cartea Recordurilor - ati citit probabil cu totii in ziare. N-a intrat insa in Cartea Recordurilor pentru ca a fost suspendat, ci pentru ca este presedintele care a raspuns cel mai rapid unei solicitari.
Pana la varsta de un an, fara lapte vaca, de capra, sare si zahar (Autoare:Magda Marincovici) Punem punct episodului numit sindrom hemolitic uremic la Spitalul MS Curie. Si am profitat de acest ragaz, sa vorbesc cu prof.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918. Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
Este si cazul PSD-ului, care, in ultima conferinta de presa, a vorbit de salarii minime de 1.000 de lei si de construirea a nu mai putin de 200.000 de locuinte pentru tineri.
Ramasi ultimii pe lista, reprezentantii PSD Bihor si-au desemnat ieri candidatii pentru alegerile parlamentare.
Conferinta de presa de la PSD nu a adus aproape nimic nou pe esichierul politic local.
Fondurile de la buget pe acest an destinate autostrazii Transilvania sunt doar de 214 milioane de euro, in conditiile in care statul roman a incheiat contractul cu Bechtel pe baza unui grafic care prevede cheltuieli in valoare de aproximativ 500 - 600 de milioane de euro pe an, a declarat Mircea Pop, director general adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), citat de Rompres.
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
Interpretul pieselor Singuri in doi si Awake isi aduce aminte cu placere de Ziua Copilului, mai ales ca parintii obisnuiau sa il rasfete cu numeroase daruri.
Cel de-al doilea album solo al solistului Celelalte Cuvinte Calin Pop - Ritual de Iarna, scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din Bucuresti in cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club, in data de 29 ianuarie, de la ora 20.00.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul de lansare al albumului Ritual de Iarna, pe care Calin Pop il va sustine la Bucuresti. Evenimentul va avea loc vineri, 29 ianuarie, la Music Club (Strada Baratiei numarul 31), iar locurile vor fi limitate.
google-analytics.com