Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. 3.
"Am adus obiecte din lana lucrate de noi: poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii pentru copii. Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Obiectele hand-made lucrate de sotii Alice Gabriela si Ioan Pop sunt superbe si unicat. E o munca titanica la fiecare obiect in parte si multi dintre cei care achizitioneaza obiecte de la ei sunt straini.
"Lucrez si unicate pentru copii, pentru diverse ocazii! Lucrez unicate si pentru adulti. La standul nostru gasiti si jucarii din lana in 3 D", mai spune Alice Gabriela Pop.
In functie de aplicatii si de dimensiuni, poncho-urile costa intre 225 - 250 RON (pentru adulti). Preturile lor depind de marime, aplicatii si modele. Aplicatiile sunt manuale.
Tot la standul celor doi soti mai gasiti jucarii din lana - la 20 RON, specifice Craciunului, huse din lana pentru tableta - la 20 RON (diverse modele), esarfe de diferite modele si culori.
De profesie ingineri instalatori, cei doi soti s-au apucat de aceste creatii hand-made din lana in urma cu patru ani si jumatate.
Rochitele din lana, dar si din alte materiale, precum catifea, pentru fetite, costa 30 RON si 50 RON (in functie de materialele din care sunt facute), iar o rochita din catifea si saten (tot pentru fetite) costa 70 RON.
In februarie, cei doi soti vor participa la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.