Interpretul pieselor Singuri in doi si Awake isi aduce aminte cu placere de Ziua Copilului, mai ales ca parintii obisnuiau sa il rasfete cu numeroase daruri.
De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop in copilarie a fost o chitara, care l-a ajutat sa isi duca visul mai departe.
Am fost cel mai fericit copil in momentul in care parintii mei s-au intors din vacanta si mi-au adus o chitara. Pur si simplu nu ma mai dezlipeam de ea. Mama a fost cea care a intuit aplecarea mea spre muzica. Ea m-a sustinut sa imi urmez visul. Am inceput sa cant de la 7 ani, apoi am urmat cursuri de canto si de chitara clasica. Recunosc ca pe scena ma simt cel mai bine. De 1 iunie, voi canta la Arenele Romane din Bucuresti in cadrul megaproductiei Smiley & Hahaha Production. Smiley este omul care a crezut in mine ca artist, a marturisit Peter Pop. Artistul Hahaha Production a revenit pe piata muzicala in 2014 cu single-ul Tu ma faci mai bun, care s-a bucurat de aprecierea publicului. In primavara acestui an, Peter Pop a avut o colaborare de succes cu Lora, piesa Singuri in doi care are aproape 10 milioane de vizualizari pe youtube.
Cea mai recenta melodie a lui Peter Pop este Awake, care are un mesaj special. Am invatat ca trebuie sa ramai in permanenta motivat. Sa nu te abati nicio secunda de la ceea ce iti propui si sa faci tot ce iti sta in putere sa ajungi acolo unde iti doresti", a explicat artistul.
Asculta piesa Awake aici: https://www.youtube.com/watch?v=jSTIWedIED0