La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 18.55, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 21 Politie au observat la intersectia str. Cernisoara cu B.dul Iuliu Maniu, sector 6, o persoana de sex masculin care la vederea lucratorilor de politie a inceput sa tipe si sa manifeste un comportament deviant.
Avand in vedere acest aspect, precum si aglomeratia din zona
respectiva in care se manifesta, s-a procedat la legitimarea acestuia, ocazie cu care a refuzat sa prezinte vreun act de identitate sau sa ofere date despre identitatea sa.
Cel in cauza a fost invitat la sediul Sectiei 21 Politie in vederea stabilirii identitatii, acesta refuzand si instantaneu a devenit recalcitrant, fapt pentru care s-a impus imobilizarea acestuia, prin oncatusare, fiind condus la sediul sectiei.
In timpul procedurii de imobilizare persoana in cauza a opus rezistenta incercand sa se elibereze, moment in care s-a smucit si ygariat pe partea dreapta a fetei.
La sediul sectiei s-a procedat la efectuarea unui control corporal sumar ocazie cu care in buzunarul din spate al pantalonilor i-a fost gasita cartea de identitate, stabilindu-se ca se numeste D. EMANUEL de 34 de ani din Jud.
Giurgiu, dupa care cel in cauza a devenit cooperant, recunoscand si regretand atitudinea sa.
Cel in cauza a fost sanctionat contraventional conform Legii nr. 61/1991 republicata, cu suma de 100 lei.