Cautare

714 de rezultate pentru "cancer ovarian" (5.28 secunde)
Compusii din aerul expirat pot indica daca o persoana sufera de cancer pulmonar (Autoare:
Un nou test de sange ar putea descoperi, cu 10 ani inainte de aparitia unei tumori mamare, care sunt femeile cu risc de cancer de san.
Cei mai multi oameni au cancer in corpul lor, dar sistemul imunitar distruge celulele bolnave, inainte sa se dezvolte intr-o afectiune incurabila. ... Specialistii sustin, insa, ca exista cinci semne ca o persoane ar putea face cancer, care i-ar putea salva viata.
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Fumul de tigara din podele, ziduri, haine creste riscul de cancer pulmonar Presedintele Societatii Romane de Pneumologie (SRP), profesor doctor Florin Mihaltan, a declarat joi, la Sibiu, ca "fumatul la mana a treia", ceea ce inseamna fumul de tigara din podele, ziduri, haine, poate influenta riscul de cancer pulmonar.
Gena din spatele unui cancer agresiv (Autoare : Magda Marincovici) O descoperire ce deschide calea spre noi terapii care sa impiedice evolutia tumorilor mamare Gena responsabila de cancerul de san triplu negativ, una dintre formele cele mai agresive de cancer, a fost descoperita de cercetatorii britanici.
Implant mamar cu risc de cancer (Autor:
Recent, pe internet a inceput sa circule o stire extraordinara despre aparitia extraterestrilor benefici intr-un spital din localitatea spaniola Andorra, unde vindeca unii copii care sufera de cancer in faza terminala.
Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer dezvoltat la femei nu doar in Romania, ci in toata lumea. In prezent, in Romania sunt diagnosticate in fiecare an in jur de 10.000 de paciente cu cancer de san avansat sau metastatic.
Doar 3% dintre persoanele afectate de cancer pancreatic reusesc sa supravietuiasca. In timp ce la majoritatea formelor de cancer se inregistreaza o scadere a ratei de deces, in privinta cancerului pancareatic aceasta stagneaza de mai multe decenii, in special pentru ca este foarte dificila depistarea precoce a bolii.
de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania. La Crowne Plaza Hotel, intr-un spatiu superb amenajat, doritorii au venit si au cumparat diverse obiecte create de copiii bolnavi de cancer, dar si diverse obiecte de artizanat si covoare din Iran.
In cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti 2015, editia a IV-a, desfasurata zilele acestea la Zalau, Mihaela Bucurenci a vorbit despre ce inseamna cancerul la copii si despre platforma de actiune si comunicare in beneficiul copiilor cu cancer in Romania.
A crescut alarmant numarul cazurilor noi de cancer bucal, la pacienti cu varsta medie sub 45 de ani!
Cand stim ca e ceva mai grav ca o infectie La nivel global, peste 550.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de col uterin in 2018, iar peste 310.000 de femei si-au pierdut viata din cauza acestei boli.
- Persoanele care au cancer pot sa apeleze la reflexoterapie? ... - Ati spus ca Romania sta sub semnul bolii cancer. - Nu am spus ca Romania sta sub semnul bolii cancer, ci ca toate lucrurile negative care ni se intampla si care sunt amplificate de diferite surse scad vibratia.
In medicina genomica pentru tratarea cancerului, se foloseste o portiune din tumora, care se scaneaza” genetic, a explicat, intr-o conferinta de presa la New York, Norman Sharpless, directorul Lineberger Comprehensive Cancer Center de la Universitatea Carolina de Nord, participant la acest program.
Situatia acesteia, determinata de teama de cancer, nu este singulara, actrita Angelia Jolie suferind in urma cu doi ani o operatie de dubla mastectomie din acelasi motiv.
Lucia Fitarau, specialistul Leon Clinique sustine ca in cazul lor, mult mai eficiente ar fi tratamentele blande, naturale, care refac functionalitatea axului hipofizo-tireo-ovarian. ... cu medicamentele clasice estro-progestative si de substitutie, menite sa remedieze disfunctiile axului hipofizo-tireo-ovarian legate de procesele de ovulatie, ovogeneza si de producerea estrogenului si a progesteronului.
Rata de supravietuire cumulata pentru cancerul cervical, ovarian si de san in Romania este de doar 59,3%!
Anual, peste 10 000 de femei din Romania sunt diagnosticate cu cancer de san, iar mortalitatea a ajuns de aproape 27%.
google-analytics.com