Cautare

714 de rezultate pentru "cancer ovarian" (3.13 secunde)
Acestea sunt concluziile conferintei de presa Cancere pe care le-am invins, care a avut loc la initiativa Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) cu sprijinul Janssen Romania si care s-a desfasurat cu participarea pacientilor din cadrul Asociatiei Romane Impotriva Leucemiei si Asociatiei Pacientilor cu Limfom, care au impartasit cu cei prezenti experienta care a dus la supravietuirea lor in fata cancerelor hematologice.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
In ultimii ani, vitamina D a fost intens promovata ca fiind o vitamina minune, deoarece ofera protectie impotriva unor forme de cancer (cancer de san, cancer de colon, cancer de prostata), impotriva infarctului, bolii Alzheimer, dar si impotriva anumitor afectiuni cronice, precum diabetul si hipertensiunea.
Descoperire revolutionara care ar putea stopa evolutia tipurilor de cancer si prin urmare vindecarea celor bolnavi! Testul Galleri, o analiza de sange ar putea depista tipurile de cancer inainte sa apara simptomele. Astfel, diagnosticate in faze timpurii, marea majoritate a formelor de cancer sunt curabile.
Coincidenta sau nu, rosia este bogata in licopen, o substanta chimica ce reduce considerabil riscul bolilor inimii si ale vaselor sangvine, in special a celor coronariene, dar si a anumitor forme de cancer. ... Continand acid folic, el reduce riscul displaziei cervicale care poate degenera in cancer de col uterin.
Daca stii ca tipul de cancer de care suferi necesita chimioterapie in doze mari si cu medicamente la risc, atunci poti opta pentru conservarea sau criogenarea: ... •tesutului ovarian. Aceste masuri trebuie luate inainte de inceperea sedintelor de chimioterapie si se pot aplica numai in anumite tipuri de cancer.
In principiu, toate femeile pot beneficia de reconstructie mamara, fara a avea importanta varsta pacientei, tratamentul urmat pentru cancer sau anii trecuti de la mastectomie.
Presedintele Traian Basescu a declarat la TVR1 ca Omar Hayssam este bine-mersi, nu mai are cancer si stie exact si unde se afla, fiind subiect in discutie cu partea siriana.
de 56 de ani, a fost diagnosticat, in anul 2004, cu cancer la pancreas, iar de la inceputul acestui an s-a aflat in concediu medical. ... In anul 2004, presedintele Apple a fost diagnosticat cu cancer la pancreas.
Jobs, in varsta de 56 de ani, a fost diagnosticat, in anul 2004, cu cancer la pancreas, iar de la inceputul acestui an s-a aflat in concediu medical. ... In anul 2004, presedintele Apple a fost diagnosticat cu cancer la pancreas.
Deocamdata, ministrul a fost nevoit sa taie alocatia pentru stomatologie si sa o directioneze catre programe de sanatate, in principal cel pentru bolnavii de cancer. "Avem 4 lei, din 4 lei trebuie sa dau 1 leu la stomatologie si 3 la cancer, dar la cancer am nevoie de 5.
foarte multi dintre romani sunt supusi riscului de boli cardio-vasculare, diabet, ciroza si cancer. ... Am lasat la urma un factor care crește riscul de cancer, afectiuni pulmonare etc;
Riscul de cancer asociat cu scanarea medicala efectuata in copilarie si adolescenta este confirmat de cel mai amplu studiu realizat pana acum consacrat expunerii la iradieri in scop medical.
Top 10 alimente care cresc riscul de cancer Anual, milioane de oameni se imbolnavesc de cancer in lumea intreaga. ... Pentru ca aceasta boala poate fi prevenita cu ajutorul unei alimentatii sanatoase, descopera 10 produse care cresc riscul de cancer si la care ar trebui sa renunti!
Testul Papanicolau Halo pentru san este o metoda complet automatizata, noninvaziva, care poate identifica femeile cu risc crescut de cancer mamar, avand acelasi rol ca in cazul testului Papanicolau clasic, care identifica riscul de cancer de col uterin.
- Sunt din ce in ce mai multe cazuri de femei care se imbolnavesc de cancer si care, dupa chimioterapie, isi doresc, totusi, sa aiba copii. ... - Sunt femei care au cancer la san sau cu alta localizare, genitala.
Descoperire a cercetatorilor din Singapore, SUA si Romania publicata in Nature Genetics Un grup de cercetatori din Romania, Singapore si SUA au identificat patru mutatii genetice responsabile de aparitia unei forme agresive de cancer, a anuntat prof.dr.
Medicii incurajeaza femeile care au in familie cazuri de cancer la san sa ia preventiv un medicament pentru a reduce riscul aparitiei bolii.
De fapt, cancerul mamar este cea mai intalnita forma de cancer in perioada sarcinii si cea imediat urmatoare. ... Cancer mamar in timpul sarcinii Cancerul de san este cel mai frecvent cancer intalnit la femeile gravide si tinde sa afecteze femeile in jurul varstei de 35 de ani.
Lui Seto, un bolnav de cancer pulmonar, un celebru nutritionist din China i-a recomandat sa o consume timp de 3 luni, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Seto s-a vindecat de cancer!
google-analytics.com