Cautare

714 de rezultate pentru "cancer ovarian" (6.85 secunde)
Cancer Intr-un studiu efectuat pe 23.995 de femei din Japonia s-a demonstrat ca un somn scurt, de 6 ore sau mai putin pe noapte, era asociat unui risc mai mare de cancer la san, in comparatie cu femeile care dormeau cel putin sapte ore pe noapte.
O treime din personalul ambasadei a murit de cancer din aceasta cauza. in 1997, cercetatorii australieni au demonstrat ca semnale mult mai mici decat cele folosite de telefoanele mobile au articol cancer la soarecii de laborator. ... unii dintre ei au si murit de cancer.
Exista mai multe tipuri de cancer de piele: ... - Genetici (mai multe cazuri de cancer de piele in aceeasi familie);
Bolnavii de cancer, obligati sa faca trafic cu citostatice. "A plans intr-un spital din Barcelona ca sa-i dea medicamentul" Suferinzii de cancer care nu-si gasesc toate medicamentele in spitalele din tara fac cu greu rost de ele prin intermediul rudelor din strainatate sau de pe piata neagra.
Michael Douglas crede ca sexualitatea sa ar fi fost cauza cancerului la gat de care a suferit Intr-un interviu aparut luni in cotidianul britanic Ther Guardian, actorul american Michael Douglas (68 de ani), care a suferit de cancer la gat acum trei ani, pune aparitia bolii pe seama vietii sale sexuale.
Daca este vorba de cancer de san, acesta recidiveaza tot la nivelul tesutului mamar. ... De exemplu, un cancer diagnosticat initial la san poate recidiva "la distanta", la plamani.
De altfel, acest studiu, publicat rrcent in International Journal of Cancer, insista asupra avantajelor mai mari oferite acestor persoane de cursele de alergare usoara comparativ cu mersul pe jos.
Roche a anuntat decizia Comitetului Consultativ pentru Dispozitive de Microbiologie al FDA de a recomanda in unanimitate utilizarea testului cobas HPV (Human Papillomavirus) ca test de prima linie in screening-ul femeilor de peste 25 de ani, pentru evaluarea riscului de cancer cervical.
Cancer "adormit" cu virusul rujeolic (Autoare:
Intr-un studiu a fost comparat raportul dintre consumul de fasole si numarul de cazuri de cancer inregistrate in 15 tari, iar analiza rezultatelor a demonstrat ca un consum ridicat de fasole este asociat cu un numar mai mic de cazuri de cancer de colon, de san si de prostata.
Cancer gastric, la 18 ani! ... Dar poate fi si un cancer gastric. ... In tara noastra, incidenta cancerului gastric este de 6-7 cazuri la o suta de mii de locuitori si, in ultima vreme, acest tip de cancer este depistat la pacienti din ce in ce mai tineri.
Recent, revista stiintifica Clinical Cancer Research a gazduit un articol consacrat testelor clinice de faza I pentru acest vaccin. ... Pentru acest studiu 14 paciente bolnave de cancer metastazat si cu proteina MAM-A au beneficiat de vaccinul terapeutic.
Confruntandu-ma personal cu o boala grava si avand experienta celor aproape sase ani de voluntariat in cadrul Asociatiei MAME, am ajuns la concluzia ca, pentru a facilita vindecarea in cazul unui bolnav de cancer, nu este suficient sa ii fie asigurate doar serviciile medicale, ci este extrem de important sa ii fie tratate si problemele de natura emotionala, sociala si materiala pe care le creeaza specificul acestei boli.
Mariustuca.ro / Trei ore de mers, in ritm moderat, asigura recuperarea mai rapida dupa un cancer de prostata (Autoare: Magda Marincovici) Cercetatorii americani recomanda trei ore de mers in ritm normal, saptamanal, pentru o mai buna recuperare dupa un cancer de prostata.
Mariustuca.ro / Femeile care stau asezate mai mult de 6 ore zilnic sunt in pericol de cancer (Autoare:
mariustuca.ro /Au fost identificate 5 tipuri diferite de cancer de prostata (Autoare: Magda Marincovici) Nu unul, ci 5 tipuri diferite de cancer de prosata au descoperit cercetatorii britanici.
O descoperire datatoare de sperante Factorul-tinta responsabil de cancerul cel mai virulent, cancerul triplu negativ a fost identificat de cercetatorii americani, potrivit rezultatelor unui studiu publicat in revista Breast Cancer Research.
Raluca a fost diagnosticata cu cancer mamar, iar de atunci, tanara de 35 de ani a trecut printr-un lung sir de operatii si nenumarate cure cu citostatice.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
Exista atat de multe posibile cauze ale acestuia, incat este foarte greu sa le eviti pe toate, insa recent s-a descoperit o legatura surprinzatoare intre cancer si emotiile negative, in special furia.
google-analytics.com