Cautare

714 de rezultate pentru "cancer ovarian" (4.13 secunde)
Unul din trei cazuri de cancer in zona gatului este provocat de o infectie cu papilomavirus La nivel planetar, unul din trei cazuri de cancer orofaringian este pus pe seama unei infectii asimptomatice cu papilomavirus (HPV).
Chimioterapia este un cuvant care ne duce imediat cu gandul la cancer. ... tipul de cancer, stadiul, efectele secundare potentiale, preferinta pacientilor. ... - Sunt foarte multe, de la cancer de san, plaman, colon si asa mai departe. Dar nu conteaza neaparat tipul de cancer, cat stadiul acestuia.
Initial, cercetatorii s-au temut ca sarcina ar putea determina cresterea nivelului de estrogen din organism, iar cea mai comuna forma de cancer sa reapara.
La nivel mondial, decesele prin cancer reprezinta 1/8 din totalul cauzelor de deces. Numarul de cazuri de cancer s-a dublat in ultimii 25 de ani, iar pentru anul 2030 este prevazuta o noua dublare a numarului cazurilor de cancer, la nivel mondial.
Metoda permite personalizarea tratamentului in cazul bolnavilor cu cancer colorectal La un nou test de sange, care ar putea locul biopsiei in cazul pacientilor cu cancer colorectal, pus la punct de cercetatorii francezi, se refera pe larg prof.
In plus, simptomele acestei forme de cancer sunt extrem de discrete in faza de debut a bolii, ceea ce face ca sa fie descoperit in faze avansate, atunci cand deja a afectat si organele din jur.
Magda Marincovici) Reducerea aportului de grasime si eliminarea kilogramelor adunate peste greutatea normala dupa diagnosticare ar putea contribui la imbunatatirea ratei de supravietuire a pacientelor afectate de cancer de san.
Totusi, sunt si forme de cancer cum este cel foliculo-papilar - un neoplasm tiroidian - care este vindecabil 100%, spune profesorul doctor Constantin Dumitrache de la Institutul National de Endocrinologie C.I.Parhon.
Dar, potrivit studiilor efectuate in Belgia, publicate in Jama Oncology, acest test ar putea sa permita, de asemenea, depistarea unui cancer in faze incipiente in cazul viitoarei mame.
Unele tipuri de cancer Printre afectiunile care pot fi mostenite este si cancerul. Formele de cancer cel mai mult influentate de gene sunt cel mamar, ovarian, de stomac si cancerul de colon.
Utilizarea telefoanelor mobile nu creste riscul de cancer la creier. Utilizarea telefonului mobil nu creste riscul de cancer la creier, sustin cercetatorii britanici.
Magda Marincovici) Majoritatea romanilor au informatii privitoare la cancerul intestinului gros, dar aproape 70% nu stiu care sunt investiatiile si analizele ce permit diagnosticarea acestei boli, demonstreaza studiul efectuat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer din Romania (FABC), impreuna cu IMAS.
Noul an scolar pentru copiii cu cancer (Autoare: Magda Marincovici) 76 de copii bolnavi de cu diverse forme de cancer si leucemie din judetele Brasov, Covasna si Harghita incep noul an scolar.
In Romania, anual, 78.800 noi cazuri de cancer "In multe spitale, chiar "universitare", aparatele de radioterapie sunt depasite", precizeaza dr Cristian Busoi, presedintele CNAS. ... De asemenea, in prezent, multi bolanvi de cancer sunt lipsiti de consiliere psihologica si servicii paliative.
Din cauza ignorarii simptomelor, multi romani ajung la medic cu forme de cancer avansate ce le scad dramatic sansele de supravietuire. Febra, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarile, durerile abdominale, dar si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot "trada" numeroase tipuri de cancer.
Rezultatele testului Papanicolau pot spune daca exista o inflamatie, celule ale colului uterin anormale sau cancer de col uterin De ce este necesar testul Babes - Papanicolau?
- Care sunt principalele forme de cancer pancreatic ? ... - De ce in majoritatea cazurilor, acest cancer este depistat in faze avansate?
El si-a vindecat singur propria mama de Hepatita C, ciroza hepatica si cancer la ficat. ... Coldwell a vindecat peste 35.000 de pacienti cu cancer (studiile au demonstrat o rata de vindecare de cancer de 92,3%).
Dar in premiera, acest studiu se adreseaza pacientilor diagnosticati cu cancer al prostatei in faza de metastaze, subliniaza dr.
Compusii din aerul expirat pot indica daca o persoana sufera de cancer pulmonar (Autoare:
google-analytics.com