Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (4.25 secunde)
Unul dintre ei a decedat, suferind un stop cardio-respirator, iar ceilalti doi se afla in stare de inconstienta, potrivit Mediafax. ... Acesta a intrat si el in stop cradio-respirator si ii sunt aplicate manevre de resuscitare.
Site-ul STOP DEFRISARILOR a publicat o stire alarmanta din care rezulta ca anumite portiuni din padurea de langa Plaja Mare din Calarasi sunt defrisate! ... Ca argument, site-ul STOP DEFRISARILOR foloseste fotografii realizate cu drona in Balta Borcei, in zona Plajei Mari, din care rezulta ca aici se fac defrisari.
Compania Hofigal a experimentat clinic, apoi a validat si brevetat produsul fitoterapeutic Tutun-Stop, care poate deveni aliatul celor ce doresc sa scape de acest inamic public.
ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164). ... Toate acestea contopite in trei zile la iarba verde, la Verde Stop, spatiu deja bine cunoscut si indragit de iubitorii de evenimente alternative din Bucuresti.
Cauza mortii artistului ar fi fost un stop cardiorespirator.
Cu alte cuvinte, bucurestenii trebuie sa stie ca dupa moda buticurilor non-stop a venit si cea a santierelor non-stop. Asta pentru ca aceasta intretinere multianuala este chiar necesara.
Ecranele electronice de pe pompe au fost sparte si vopsite cu spray. Just Stop Oil au blocat benzinariile din centrul Londrei. Ecologistii au vandalizat pompele din zeci de benzinarii.
"M-a injurat non-stop. Nu s-a uitat deloc la meci" "Au avut o ocazie sau doua, noi am controlat meciul. 1-0 e putin pentru ce am facut pe teren.
Poate deveni violenta si infioratoare la nervi si se asteapta la supunere totala din partea celorlalti, fiind incapabila sa recunoasca atunci cand greseste. ... Nu isi plange de mila si zambeste aproape non stop.
Decesul a survenit in urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. ... Motivul separarii nu este insa infidelitatea, violenta sau clasicul nepotrivire de caracter.
Violenta in familie a capatat conotatii inspaimantatoare in ultima perioada. ... STOP. Pana aici. Exista institutii specializate care ofera pe langa consiliere psihologica si remuneratii substantiale din partea statului.
Fusion implementeaza Campania sociala ecologica "Verde STOP!". ... Intrucat campania isi propune sa creasca constientizarea populatiei asupra problemei ecologice, prin desfasurarea unor activitati tematice pe litoralul romanesc, si Primaria orasului Eforie si-a manifestat interesul sa sprijine proiectul.
Basescu, spun rusii, a incercat sa joace "cartea Rusiei" in campania electorala si sa acuze Moscova de tentative de implicare in afacerile interne ase Romaniei. ... Nici nu cred ca in campania electorala "cartea ruseasca" a avut importanta pentru un procent relevant de populatie.
SUCEAVA Peste 1.000 de persoane, membri si simpatizanti PSD au protestat in fata Palatului Administrativ din Suceava, unde au fluierat si au batut in tobe, ei aducand pe treptele institutiei galeti portocalii folosite in campania electorala, rupte, cu mesajul "Luati-va galetile inapoi".
Nu au lipsit nici accentele personale, Alianta "D.A.” neratand ocazia de a-si mai acuza inca o data adversarii de folosirea, in campanie, a unui "intreg arsenal de dezinformari, minciuni, calomnii, santaj, amenintari si chiar acte de violenta fizica”, in timp ce PSD se declara, la randul lui, "consternat” de "strategia murdara pusa la cale de conducerea Aliantei PNL-PD, bazata pe dezinformare, frauda si asa-zisa nesupunere civica in cazul unor rezultate negative pentru Alianta la scrutinul din 28 noiembrie, mergand chiar pana la acte de violenta”.
Aceasta genereaza conflicte de natura etnica si religioasa, xenofobie si rasism, violenta si respingerea in bloc a fenomenului.
In lunile in care a activat la Satu Mare, mai multi politisti si cetateni au remarcat conduita violenta a politistului Parasca.
Tezele galeriei de pe strada sunt prelucrari stilizate ale incitarilor la violenta facute prin mesajele procurorilor. ... (Nu ma astept sa fie vreo autosesizare a CNA privind propaganda si incitatea la ura si violenta practicate de acest post de televiziune).
fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa vietii.Cat de mare este darul pacii spirituale a sufletului si darul pacii sociale in familie, in comunitate si in lume se poate intelege mai ales cand aceasta pace lipseste, cand pacea si bucuria sufletului sunt inlocuite cu tulburarea si cu depresia, cu cearta si cu violenta, cu razvratirea si ura, cu invrajbirea si ostilitatea, cand fiecare judeca pe toti ceilalti, fara a-si vedea propriile greseli.Astazi, cand creste violenta verbala si fizica in familie, in scoala, in societate si se inmultesc conflictele militare si terorismul in multe parti ale lumii, cand multi oameni, fiindca nu mai au pace si bucurie in suflet, cauta fericirea in alcoolism ori in consumul de droguri, iar altii ca sa scape de depresie si deznadejde se sinucid, activitatea educationala, pastorala si social-filantropica a Bisericii trebuie intensificata.
Dar nu puteam sa nu observ ca tot ceea ce scria Gabriela, si poezii, si eseuri, se remarca printr-o inteligenta violenta, prin generarea unui fel de electricitate lingvistica, printr-un elitism declarat si sfidator, cu efect tonic pentru cititorul masochist.
google-analytics.com