In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Devenita deja traditie, campania Imparte bucurie este dovada faptului ca aceasta complicitate dintre Magazinul de Brazi si cumparatorii sai aduce garantat implinire si bucurie pentru toate partile implicate. Atunci cand daruiesti un astfel de cadou, emotiile care il insotesc depasesc orice tip de bariera. Va multumesc pentru sprijinul vostru si va invit sa continuam acest parteneriat pentru fapte bune multi ani de acum inainte”, a declarat Ovidiu Neacsu, Director Comercial al Silva Group Romania.
Pentru pomii de iarna achizitionati in scop caritabil, Magazinul de Brazi ofera o reducere de 50% din valoarea brazilor taiati cu inaltimi cuprinse intre 2 si 6 m si de 5% din valoarea brazilor cu radacina. Dupa confirmarea comenzii si efectuarea platii, bradul de Craciun va fi livrat gratuit de catre reprezentantii Silva Group Romania, in plasamentul ales. Donatia nu este conditionata de cumpararea altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.
Pentru a achizitiona un pom de iarna pentru un orfelinat, centru de plasament sau casa de copii accesati sectiunea "Imparte bucurie" de pe site-ul www.magazinuldebrazi.ro, unde veti gasi lista completa a centrelor partenere catre care puteti efectua donatia. Daca doriti sa directionam donatiile catre un alt centru de plasament selectat de dumneavoastra va rugam sa ne transmiteti urmatoarele date: numele centrului, adresa completa de livrare, numarul persoanelor ingrijite si persoana de contact (telefon mobil, email). Comenzile pot fi transmise atat online, cat si telefonic, iar plata se va efectua cu cardul sau cu ordin de plata.
Campania "Imparte bucurie" beneficiaza de sprijinul unor institutii, fundatii si asociatii dedicate serviciilor sociale precum: Asociatia Sf. Stelian, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, Hospice Casa Sperantei, SOS Satele Copiilor.