Cautare

150 de rezultate pentru "calendari" (3.76 secunde)
Ne putem imagina in ce stare tensionala s-au aflat sute de mii de romani atunci cind au aflat, dintr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice, ca dividendele aferente exercitiului financiar 2004 vor fi impozitate si pentru persoanele fizice cu zece procente, in loc de cinci.
Dupa ce a fost amanata de trei ori pe motiv ca urma sa primeasca unele modificari, legea de modificare a Codului Fiscal a trebuit amanata si a patra oara, de aceasta data din cauze procedurale.
E greu ca in preajma zilei de 9 mai sa scrii despre altceva decat despre Ziua Victoriei impotriva fascismului si Ziua Europei.
Beat mort, un salahor simte ca i se intoarce stomacul pe dos. Se sprijina cu mana de un stalp si-si varsa matele.
Anul acesta, ziua de 1 aprilie coincide cu sarbatorirea Floriilor, premergand Sfintei Saptamani a Patimilor dinaintea Pastelui. Pentru cei mai multi dintre romani va fi o zi de binemeritata odihna si reflectii, din acest mijloc calendaristic de primavara capricioasa, in asteptarea miracolului Invierii Domnului.
Incepe o noua saptamina, bacalaureatul s-a terminat, sezonul estival este pe la mijloc din punct de vedere calendaristic, desi eu tind sa cred ca majoritatea romanilor se afla in vacanta mai mereu, iar partidele parlamentare fac bilantul ultimei sesiuni parlamentare.
Cineva spunea, odata, ca un an bun este cand in decembrie stii ca ai cladit ceva in anul aflat la final.
Locomotiva CFR-ului. Ciprian Deac este cel mai important marcator al clujenilor in 2021. Aici toate golurile Ciprian Deac va implini 36 de ani in februarie, dar viata sa extrasportiva impecabila ii permite sa joace in continuare la cel mai inalt nivel.
Primavara calendaristica este in contrast cu realitatea de afara. Ciresii si magnoliile sunt inflorite, dar putini se incumeta sa le admire din cauza frigului si ploilor.
google-analytics.com