Cautare

1520 de rezultate pentru "bv" (2.00 secunde)
Plenul Senatului a aprobat ieri cu 81 de voturi "pentru", niciunul impotriva si trei abtineri proiectul de lege privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale.
Partidele care nu vor depasi pragul electoral de 5% la alegerile parlamentare nu vor mai beneficia de finantare de la bugetul statului.
Cheltuielile cu publicitatea ale Guvernului Romaniei au scazut de la 14,7 milioane de euro in 2004, la numai 3 milioane in 2005, in urma demersurilor societatii civile pentru transparentizarea si atribuirea echitabila a contractelor de reclama guvernamentala.
Mult asteptata rectificare bugetara facuta de guvern la mijlocul saptamanii trecute n-a avut efectul scontat de autoritatile judetene pentru buzunarul Doljului.
In timp ce liberalii sunt preocupati de conflictele interne, democratii pregatesc terenul pentru a castiga un capital electoral cat mai mare.
Dupa o pauza de doua saptamani, liderii Aliantei D.A. s-au intruni luni seara la Palatul Victoria si au discutat proiectul referitor la subventionarea facturii de energie termica, lansat de democrati la inceputul lunii mai mult ca o masura populista de intrare in gratiile electoratului.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. Astfel, oltenii se pot mandri cu imagini in format digital cu ajutorul carora vor fi identificate imobilele de pe intreg teritoriul judetului.
Fericiti ca si-au recuperat cadrele de nadejde, insumand aproximativ 300 de alesi locali, racolati de pesedisti, democratii au cerut partenerilor din Coalitie sa accelereze procesele de restructurare guvernamentala si de descentralizare.
Directorul societatii Apa-Canal a acuzat municipalitatea galateana ca are ochi si suflet doar pentru Apaterm. Din acest motiv este decis sa nu mai faca restructurari de personal in unitatea pe care o conduce.
Schimbarea look-ului punctelor termice din Galati, inclusiv a retelei de alimentare, ar costa nu mai putin de 100 de milioane de euro, potrivit calculelor facute de primarul Dumitru Nicolae.
Liga Alesilor Locali PNL a adoptat ieri cinci rezolutii care vor fi inaintate conducerii liberale, pentru a fi promovate in Guvern.
Comisia Europeana va recomanda, marti, aderarea Romaniei si Bulgariei la UE la 1 ianuarie 2007 - este aproape o certitudine de acum, sustin jurnalistii straini.
Pentru ca perioada rece se apropie, iar problemele legate de acoperirea subventiei si a costurilor pentru incalzire vor da din nou batai de cap autoritatilor locale, senatorul PSD Adriana Ticau a adresat o interpelare ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei solicitind o serie de lamuriri asupra acestor aspecte.
In cadrul unei sedinte care a avut loc ieri la Prefectura Constanta si care a fost condusa de subprefectul Adrian Nicolaescu, a fost dezbatuta implementarea programului actual de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei.
Partidul Social Democrat a inceput sa se miste. La centru, social-democratii fac demersuri pentru schimbarea statutului, pentru revigorarea imaginii partidului, dar gandesc si o motiune simpla care sa vizeze mai multi ministri.
Social-democratii galateni, la fel ca si cei din intreaga tara, au iesit in strada pentru a imparti cetatenilor brosuri ce cuprind faptele si minciunile guvernarii PNL-PD.
Ministerul Integrarii Europene si Prefectura Judetului Bihor au lansat, incepand de ieri, programul denumita "Fermier in Europa", care va fi facut cunoscut in mai multe localitati din judet.
google-analytics.com