Cautare

1520 de rezultate pentru "bv" (1.53 secunde)
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Motiunea „Alianta D.A. - Dezastrul Agriculturii“, semnata de 19 membri PRM si 21 PSD, a fost dezbatuta ieri in Senat, singura finalitate reprezentand-o ocuparea catorva ore importante din timpul sedintei de plen, care ar fi trebuit a fi dedicata, dupa dorintele Puterii, discutarii noului Regulament al Senatului.
Conducerea PSD a decis ieri ca un congres extraordinar al partidului nu se organizeaza si nu este oportun, a declarat liderul social-democrat Mircea Geoana.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a organizat ieri, la Bucuresti, o dezbatere cu membri ai partidelor politice, reprezentanti ai Guvernului, Curtii de Conturi si societatii civile pe tema modificarii Legii nr.
Presedintele Traian Basescu i-a aruncat din nou manusa premierului Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a taiat de tot avantul, cu ocazia depunerii juramantului de catre noul ministru al Educatiei.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Deputatii din gruparea Corneliu Ciontu, care au parasit PRM si au infiintat Partidul Popular, au initiat un proiect de lege impotriva formatiunii de care tocmai au divortat.
Social-democratii se prabusesc in toate sondajele, dar le arde in continuare de joaca. Conducerea PSD a iesit in fata presei cu un bilant negru al guvernarii portocalii, intr-un soi de joc „ce ne vom face noi cand vom fi mari”.
A fi in opozitie atunci cand averea ti-a fost "scurt-circuitata" de cheltuieli fara masura sau de afaceri nu tocmai ingenioase, cu siguranta ca nu este de prea mare ajutor.
Presedintele PD, Emil Boc, a reiterat ieri necesitatea suspendarii actualului statut al parlamentarilor, printr-o ordonanta de urgenta guvernamentala, urmand ca privilegiile actuale acordate alesilor sa fie excluse dintr-un viitor proiect legislativ pe aceasta tema.
Directorii, monitorizati la performanta Guvernul a adoptat miercuri o hotarare prin care plafonul arieratelor pentru operatorii economici monitorizati va fi redus cu minimum 15% pentru anul 2006, comparativ cu anul trecut.
PSD vrea sa profite de disensiunile din Alianta D.A. si din Coalitia guvernamentala. Presedintele partidului, Mircea Geoana, a cerut ieri la Olanesti tuturor filialelor judetene sa se axeze pe "o critica mult mai pertinenta impotriva actualei guvernari".
Investitiile in pietele din Craiova stau sub semnul intrebarii, dupa ce consilierii locali au taiat, in luna martie, din veniturile obtinute din chirii de Serviciul Administratia Pietelor si Targurilor (SAPT).
Regia de Termoficare Craiova asteapta, in acest an, sa primeasca 200 de miliarde de lei de la guvern pentru reabilitarea sistemului de incalzire.
Liderul PSD, Mircea Geoana, se afla in plina campanie electorala, desi pana la alegeri, fie ele si anticipate, mai este cale lunga.
Reforma morala a clasei politice din Romania este un subiect care, in aceste zile, da batai de cap liberalilor. Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
Primaria craioveana nu are nici cea mai vaga idee cum sa acceseze banii pe care ii va aloca guvernul pentru rentabilizarea furnizarii agentului termic si reabilitarea termica a locuintelor.
In asteptarea rectificarii de buget anuntate de guvern, autoritatile judetene au "bombardat" ministerele de resort cu zeci de cereri de finantare in primele luni ale lui 2006.
PSD a prezentat ieri in fata Camerelor reunite ale Parlamentului motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu - Fapte si Minciuni", la sedinta asistand si premierul Calin Popescu- Tariceanu.
google-analytics.com