Cautare

1520 de rezultate pentru "bv" (1.75 secunde)
35.000 hectare de teren din judetul Dolj care apartin persoanelor inscrise in Organizatii ale Utilizatorilor de Apa (OUA) vor fi irigate incepand cu 15 aprilie.
Vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat sambata ca afirmatiile facute de vicepresedintele Comisiei Europene, Franco Frattini, comisar pentru Justitie, Libertate si Securitate cu privire la ministrii Monica Macovei si Vasile Blaga sunt "inadmisibile si contrariante", constituind un amestec in afacerile interne ale Romaniei.
Sectorul agricol din Romania va beneficia anul acesta de o infuzie de fonduri sub forma unor subventii de peste 440 milioane de euro, banii fiind destinati exclusiv sectorului vegetal.
Conform opiniei sefului Departamentului de Afaceri Europene, Adrian Ciocanea, Comisia Europeana ar putea decide in raportul din iunie sa continue monitorizarea Romaniei in combaterea coruptiei la nivel inalt, chiar daca rapoartele intermediare ale expertilor europeni sunt pozitive.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca partidul sau va initia mai multe proiecte legislative pentru facilitarea asigurarii unor ajutoare financiare pentru agricultori.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a decis ca motiunile simple initiate de PD si PLD sa fie dezbatute luni, 25 iunie, incepand cu ora 16.00.
Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale crede ca Romania ar putea fi sanctionata financiar, din cauza neindeplinirii la termen a unor obligatii asumate in fata Uniunii Europene.
Dezbaterile pe marginea motiunii initiate de social-democrati au reunit in sala de plen mai putin de 50 de deputati, fapt care l-a determinat pe presedintele de sedinta, deputatul PSD Eugen Nicolicea, sa renunte la efectuarea prezentei.
Edilul sef al municipiului, Dumitru Nicolae, a anuntat ca la 5 iulie va avea loc o noua sedinta a Consiliului Local.
PD continua un demers al presedintelui Basescu in sensul acreditarii ideii ca legea pensiilor nu este prea fericita si ca pensionarii ar avea mai mult de pierdut decat de castigat, de pe urma majorarii veniturilor.
Dupa ce, joi, democratii se ingrijorasera public de faptul ca pensionarii, din cauza majorarii pensiilor vor ramane fara ajutoare de caldura, ministrul liberal al muncii a anuntat ieri modificarea plafoanelor dupa care se acorda respectivele subventii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a primit ieri mandat din partea senatorilor si deputatilor social-democrati sa negocieze cu celelalte partide formarea unei majoritati care sa isi asume un nou program de guvernare.
Ministrii liberali au identificat un argument pentru campania electorala a alegerilor europene: banii multi pe care Guvernul i-a trimis in teritoriu.
Dupa ce ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a dat asigurarea ca pensionarii carora li se vor indexa pensiile nu vor avea de suferit in ceea ce priveste ajutoarele din partea statului, printre care si subventia pentru incalzire, democratul Mircea Nicu Toader este sigur ca lucrurile nu stau tocmai asa.
Partidele care se inscriu in cursa electorala pentru alegerile europarlamentare, precum si candidatii independenti trebuie sa depuna la Curtea de Conturi a Romaniei toate datele si informatiile ce trebuie declarate potrivit Legii referitoare la finantarea campaniilor electorale.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a trimis marti o scrisoare pe adresa premierului Calin Popescu-Tariceanu prin care il invita la Parlament, impreuna cu ministrii de resort, in vederea unor consultari despre bugetul de stat pe 2008.
Ultimele sapte zile, care au reprezentat pregatirea si inceputul campaniei electorale pentru europarlamentare, au fost pline pentru politicienii nostri care se pregatesc intens pentru a convinge electoratul, dar nu au uitat de controversatul buget pentru 2008 sau de referendumul pentru votul uninominal.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, se pronunta pentru promovarea tinerilor care s-au facut remarcati intr-un domeniu de activitate in politica, aceasta reprezentand unica alternativa pentru scoaterea tarii din criza.
Candidatul PSD pe lista pentru Parlamentul European, Titus Corlatean s-a nascut la Medgidia. Mesajul acestuia, ca si social-democrat pe primul loc in lista pentru alegerile europarlamentare este "unul de incredere":
google-analytics.com