Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (2.85 secunde)
Astfel, inca din mai anul trecut si pana in prezent, nerezidentii au investit mai multi bani la bursa decat au retras. ... Nerezidentii au retras de la Bursa de Valori Bucuresti si de pe piata RASDAQ 265,2 milioane de lei (74,9 milioane de euro).
Mai ales in ultima saptamana, tranzactiile de actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au inregistrat o oarecare apatie, investitorii fiind in asteptarea unei decizii in ce priveste pragul de 1% pentru actiunile concertate.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
Pe lista societatilor care vor fi listate la Bursa in prima etapa a privatizarii se afla Societatea de Administrare Active Feroviare, Metrorex, Aeroportul International "Henri Coanda", Aeroportul International Bucuresti-Baneasa - "Aurel Vlaicu", Aeroportul International Constanta, Aeroportul International Timisoara - "Traian Vuia", Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati si Administratia Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu.
Cu toate acestea insa, pentru primele patru luni ale anului volumul intrarilor nete de la Bursa este superior celui din 2005, informeaza Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare.
In prima zi de revenire pe bursa dupa suspendarea din ultimul timp, Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a inregistrat ieri una dintre cele mai mari fluctuatii din ultima vreme.
Potrivit unei declaratii a presedintelui Consiliului de Supraveghere a Fondului, Alexandru Paunescu, preluata de Mediafax, pasul ulterior autorizarii va fi listarea fondului la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Aceste masuri de promovare au loc inaintea listarii Fondului la Bursa, care, dupa calendarul stabilit, va avea loc la toamna. Prin campania de promovare a Fondului se spera obtinerea unei cotatii mai mari pentru actiuni, in momentul cand vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Proprietarii de case, de masini si cei care joaca la Bursa vor plati taxe si impozite mai mari la bugetul statului, incepand cu 1 ianuarie 2007. ... Castigurile din bursa - impozit nediferentiat Cei care investesc la bursa isi pot lua adio de la profiturile obtinute pana acum.
Depozitele in lei nu mai aduc un castig mare din cauza inflatiei ridicate, iar investitiile la bursa sunt si ele destul de riscante, tinand cont de fluctuatia preturilor actiunilor listate.
Tranzactiile incheiate ieri la Bursa de Valori Bucuresti au inregistrat cea mai mare lichiditate din aceasta luna. ... La sfarsitul saptamanii, cotatiile de la Bursa vor inregistra din nou cresteri, a mai adaugat Lupsan.
Mult trambitata listare a Fondului Proprietatea (FP) la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va avea loc, conform spuselor presedintelui Consiliului de Supraveghere, Alexandru Paunescu (foto), in septembrie anul acesta, sau chiar mai devreme.
Pachetul de actiuni care va fi plasat la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si pe o bursa internationala va fi stabilit conform propunerilor consultantului.
Nagy sustine ca, in afara de Bursa de Valori Bucuresti, actiunile RomTelecom vor fi listate si pe o bursa internationala, de exemplu cea de la Londra sau Atena.
Primele tranzactii cu actiuni Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) vor avea loc cel mai probabil la 25 august, a anuntat ieri directorul general al companiei Transelectrica, Stelian Gal.
Tranzactionarea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a actiunilor Fondului Proprietatea va avea loc, cel mai probabil, in prima luna a anului viitor, sustine Alexandru Paunescu, presedintele Consiliului de Administrare al Fondului, citat de Mediafax.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. ... Este prima oara cind particip la o astfel de bursa si sper sa gasesc ceva care sa-mi placa", ne-a spus un absolvent.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
Energia, tranzactionata doar la Bursa Reprezentantii AOAR au declarat ca si in domeniul achizitiei de energie electrica legea a fost interpretata eronat. O solutie ar fi achiztionarea de energie de la Bursa Romana de Marfuri (BRM).
Valoarea tranzactiilor efectuate ieri la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost cu 13 milioane de lei mai mare decat cea inregistrata in sedinta de joi, totalizand 62,1 milioane de lei.
google-analytics.com