Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (2.70 secunde)
Marile societati din Oltenia listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au avut in 2006 evolutii diferite pe piata de capital.
Valoarea tranzactiilor incheiate in prima sedinta bursiera a anului la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 96,15 milioane de lei, cu 141% mai mare decat media schimburilor din 2006, anunta NewIn.
Romania si 11 companii din tara vor fi luate in considerare in calculul a doi indici de la Bursa din New York.
Volumul tranzactiilor pe bursa de energie va creste semnificativ in acest an, potrivit unor asigurari date de Ministerul Economiei si Comertului.
Fisa de portofoliu va fi transmisa cel putin pentru cei care au derulat tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in 2006. Pentru clientii care au derulat tranzactii la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu (BMFMS), fisa de portofoliu se va transmite intr-o scrisoare separata.
In 2007, nu se asteapta jucatori importanti la Bursa Piata romaneasca de capital are fundamente bune de crestere, dar lichiditatea redusa a Bursei nu va atrage noi jucatori importanti in acest an, chiar daca randamentele vor fi similare celor din 2006, potrivit lui Henning Esskuchen, seful Departamentului de cercetare piete de capital al Erste Bank, citat de Mediafax.
Investitorii pot cumpara actiunile societatilor listate la bursa si pe credit, prin tranzactii in marja. ... Potrivit noilor reglementari de pe piata de capital, actiunile societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) pot fi cumparate de investitori si pe credit, prin intermediul tranzactiilor in marja.
In aceasta saptamana, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) se asteapta "volatilitati in piata, in special pe segmentul SIF-urilor, evenimentele noi care pot aparea pe scena politica putand influenta in sens negativ cotatiile", este de parere Radu ¥aranu, analist in cadrul societatii de servicii de investitii financiare Intercapital Invest.
Investitorii la bursa ar trebui sa plateasca impozit doar pentru castigurile nete, pentru a nu deveni "sponsori ai economiei", a declarat ieri ministrul Economiei, Varujan Vosganian. "Nu am fost de acord cu majorarea impozitelor pe bursa si sustin ca doar castigurile nete sa fie impozitate.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) este pregatita ca la 22 februarie sa efectueze prima tranzactie cu energie prin licitatie cu strigare, a declarat ieri presedintele institutiei, Mircea Filipoiu. ... In acest sens, BRM a solicitat ANRE sa-i acorde licenta de bursa de energie.
MFP se pregateste sa dea unda verde la vanzarea de titluri de despagubire la Fondul Proprietatea, in conditiile in care listarea titlurilor acestuia la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) mai asteapta.
Saptamana trecuta, Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a inregistrat o volatilitate ridicata pe toate actiunile importante, inchizand pe minus fata de vinerea precedenta, iar piata a inregistrat un soc mai puternic in sedinta de miercuri, pe fondul unei conjuncturi internationale defavorabile.
Obligatiunile corporative emise in noiembrie anul trecut de Banca Comerciala Romana (BCR), in valoare totala de 242 de milioane de lei, vor fi tranzactionate incepand de maine la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit unui anunt BVB, preluat de Mediafax.
Astfel, moneda nationala s-a apreciat ieri fata de principalele valute, preturile actiunilor cotate la Bursa de Valori Bucuresti au inregistrat cresteri, iar Moody's a anuntat ca nu va modifica rating-ul de tara in sens negativ.
De la primele ore ale diminetii oamenii au venit la bursa generala a locurilor de munca, organizata de Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM).
Nerezidentii au cumparat in primele patru luni actiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) de 800 de milioane de lei, triplu fata de 2006.
Investitorii straini au reprezentat 30% din numarul total al jucatorilor la Bursa de Valori Bucuresti anul trecut si estimarile indica o crestere usoara, cu 4-5%, a acestora in 2007, a declarat ieri Stere Farmache, directorul general al BVB, citat de Mediafax.
Si asta pentru ca Executivul a hotarat ca aceste persoane vor putea sa primeasca despagubiri in numerar, in limita a 500.000 de lei, sau pot opta pentru actiuni la Fondul Proprietatea, pe care le vor putea vinde la Bursa, dupa listarea Fondului, operatiune posibila in circa un an.
Reprezentantii companiei Oil Terminal au depus, ieri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) documentatia necesara pentru promovarea la prima categorie a bursei. Anuntul a fost facut printr-un comunicat, publicat la Bursa de Valori din Capitala.
Ieri, pe piata ultimul pret oferit pentru o actiune ACSA la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 38,8 lei.
google-analytics.com