Cautare

890 de rezultate pentru "bursa" (3.86 secunde)
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
Potrivit noii declaratii de avere, datata 31 decembrie 2005, Tariceanu a incasat dividende de 2,73 miliarde de lei vechi distribuite de Automotive Trade Services, societate pe care o controleaza integral, si a castigat 575,9 milioane de lei vechi jucand la bursa.
Constantinescu readuce aminte ca 5% din actiunile aeroportului vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti, moment in care vor putea fi cumparate de orice cetatean sau terorist al lumii;
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a delarat vineri, in cadrul unei dezbateri, ca interesul Guvernului de a infiinta Compania Nationala de Energie are drept tinta privatizarea Hidroelectrica si listarea acesteia la Bursa, cu cumparatori cu "destinatie precisa".
Vrem ca studentii sa primeasca o bursa egala cu salariul minim pe economie, fie ca este vorba de bursa de studii sau de bursa sociala.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Astfel, la Bursa din Singapore, pretul titeiului de referinta american (U.S. ... Pe de alta parte, la Bursa de la New York, cotatia petrolului a scazut cu 1,82 dolari, adica 4,3%, pana la 40,71 de dolari pe baril.
Jocul la bursa Jocul la bursa are costuri, care reduc din profitul brut realizat. ... depozite in lei, euro si dolari, investitii pe bursa si, eventual, in investitii imobiliare.
Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a lansat ieri cinci noi tipuri de derivate pe actiuni care se tranzactioneaza in prezent la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Asta dupa ce in primele trei zile ale saptamanii trecute bursa a avut o continua scadere, dupa anunturile facute de unii reprezentanti ai Guvernului cu privire la impozitarea cu 10% a castigurilor obtinute prin tranzactii pe piata de capital.
Liberalizarea contului de capital, respectiv asigurarea accesului nerezidentilor la depozitele pe termen scurt in lei, precum si fuziunea cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB) vor stimula lichiditatea Bursei Monetar-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS), a declarat Theodor Ancuta, presedintele BMFMS, citat de Mediafax.
In plus, reglementarea acestor activitati este foarte utila in special pentru ofertele publice initiale, cand valorile mobiliare sunt admise pentru prima data la tranzactionare pe bursa.
O parte a actiunilor RomTelecom aflate in proprietatea statului vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti sau pe pietele straine, cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, potrivit ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Actiuni Romgaz ar putea fi listate in 2005 Potrivit ultimelor declaratii facute de Stere Farmache, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, ar urma ca din acest an un pachet de minimum 5% din capitalul social al Romgaz sa fie listat la bursa.
firmele listate - care de fapt permit realizarea de venituri la bursa si la SSIF, cetateni - jucatori pe bursa sau nu, firme financiare interesate, inclusiv SIF-urile“, se arata intr-un comunicat al Asociatiei.
Investitorii din SUA conduc in clasamentul lunar al investitiilor straine la bursa, cu achizitii de 81,8 milioane de lei, urmati de cei din Olanda - 60,06 milioane de lei, Cipru - 40,3 milioane de lei si Insulele Cayman - 38,9 milioane de lei, potrivit datelor Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM).
Vinzarea BCR s-a resimtit modest pe Bursa Cele cinci societati de investitii financiare (SIF) au dominat, ieri, prima parte a sesiunii de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, cu peste 75% din totalul tranzactiilor, dupa ce marti seara a fost anuntat noul actionar majoritar al BCR precum si valoarea tranzactiei - 3,751 miliarde euro, nivel peste asteptarile pietei.
2005 a fost pentru bursa la termen din Sibiu un an marcat de evolutii spectaculoase. ... Acest volum-record s-a oglindit si in activitatea intermediarilor de la bursa sibiana.
Dupa ce actiunile companiei Rompetrol au fost suspendate doua sedinte la rand de la tranzactionare, iata ca a venit si randul SIF-urilor sa fie oprite la Bursa.
Noul presedinte al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), Septimiu Stoica, a declarat ieri ca piata de capital romaneasca da primele semne de maturizare in conditiile in care tot mai multe companii de asigurari aleg sa investeasca in actiuni cotate pe bursa interna.
google-analytics.com