Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (3.10 secunde)
Este toxica“, a afirmat Basescu la intalnirea cu presedintii de CJ si cu primari din tara, desfasurata la Poiana Brasov si avand ca tema modificarea Legii administratiei publice locale.
Tractorul Brasov, lichidat de trei de Gheorghe In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute, intr-o uzina cu 25.000 de angajati. Tractorul Brasov exporta in peste 50 de tari, din Brazilia pana in China.
Cel putin din declaratiile liberalilor constanteni participanti la Delegatia Permanenta desfasurata la Brasov:
Disidentul rus Vladimir Bukovski a declarat ieri la Brasov ca detine documente care atesta ca planurile revolutiilor din estul Europei au fost intocmite la Moscova, intr-unul dintre acestea fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov apreciind ca Ion Iliescu este bun pentru Romania.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. ... Brasov).
- Cazul lui Tudor Molan, factor postal din Brasov, care a fost prins de populatie in Cimitirul Evanghelic de pe Strada Karl Marx din Brasov, in cursul zilei de 23 decembrie 1989, avand asupra sa o pusca semiautomata cu luneta cu care tragea asupra oamenilor.
"Din aceste patru cazuri, in situatia Monei Musca se afla deputatul de Brasov Ioan Ghise. ... Este a doua sa confesiune publica, dupa ce in anii 1998-1999 a fost deconspirat, printr-o dezvaluire de presa, pe cand era primar in functie la Brasov.
Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Brasov, Artistotel Cancescu, considera ca declaratia presedintelui Traian Basescu privind demisia Guvernului si organizarea alegerilor anticipate este "o greseala" care a "polarizat si mai mult viata politica actuala".
"Marele interes pe care il am in aceasta activitate este insa ca sunt cetatean si senator de Brasov.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va propune Guvernului acordarea unui imprumut rambursabil in limita sumei de 40 de miliarde de lei societatii Rulmentul Brasov, pentru a asigura functionarea normala a intreprinderii in urmatoarele luni, au declarat surse din AVAS, citate de Mediafax.
Firma Mahindra&Mahindra (M&M) si grupul Tata, ambele din India, sunt interesate sa preia societatea Tractorul Brasov, potrivit editiei electronice a cotidianului “Economic Times“, publicat la New Delhi.
Ministerul Transporturilor doreste sa renunte la negocierile derulate pentru constructia autostrazii Bucuresti-Brasov in parteneriat public privat, sustinand ca proiectul va fi initiat dupa 2007, cu fonduri europene, potrivit Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO).
O divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, vrea sa cumpere Tractorul Brasov.
De pilda, Turist Center ofera pachete turistice de calitate in statiuni precum Stana de Vale, Barajul Lesu, Baile Felix, Olanesti, Predeal, Poiana Brasov la preturi destul de avantajoase.
Autoritatile din Brasov si reprezentantii uzinei au cerut, in repetate rinduri, in ultimele saptamini, ajutorul ministrului de Finante. ... Din 1990, uzina tractorul brasov a fost scoasa la privatizare de sase ori si a primit subventii - directe sau indirecte - in fiecare an.
Investitorul interesat sa preia uzina „Tractorul“ Brasov ar trebui sa prezinte un plan de afaceri de 200 de milioane de dolari, corespunzator valorii ajutoarelor de stat acordate companiei romanesti de-a lungul timpului, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu, intr-o emisiune televizata.
Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism este de parere ca Brasovul nu mai este primul judet in materie de turism din Romania, din moment ce investitiile din Mamaia au plasat Constanta in frunte, devansand Poiana Brasov.
Se pare ca Executivul s-a hotarat sa faca platile pentru constructia autostrazii Brasov - Bors. ... Dupa cum se stie, noua forma a contractului renegociat cu firma Bechtel pentru constructia autostrazii Brasov - Bors a fost aprobata de Guvern la mijlocul lui februarie acest an.
Intre companiile care fac parte din Prioritatea 1 sunt si nume grele precum Tractorul si Rulmentul din Brasov, Electroputere Craiova, Laminorul Braila sau Aversa Bucuresti. ... Astfel, Tractorul Brasov, unde Autoritatea are o participatie de 80,18%, deruleaza negocieri cu firma indiana Mahindra&Mahindra.
google-analytics.com