Cautare

1238 de rezultate pentru "brasov" (3.45 secunde)
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley! ... Evenimentul va avea loc pe data de 7 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor din Brasov.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov.
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. ... Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... DN 1A Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti. DN73 Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. ... Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova.
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. ... Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov. ... Si la Brasov, unde resedinta de municipiu este condusa de democrat-liberalul, George Scripcaru, Uniunea are un scor de peste 50%.
• Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie Brasov, 2001; ... • Tehnologii de producere a servovalvelor,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001; • Oscilatii si frecvente la magnetroanele cu cavitati multiple,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001;
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
Sprijin de la Brasov Organizatia judeteana a PNL Brasov ii acorda in continuare tot sprijinul lui Calin Popescu-Tariceanu in calitate de prim-ministru si in functia de presedinte al PNL, a precizat Gabriel Andronache, vicepresedinte al organizatiei judetene a PNL.
Angajatul unei banci din Suceava suspectat ca a furat aproape 200.000 de lei din seif, adica doua miliarde in bani vechi, a fost prins joi seara, la Brasov. Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov.
CFR Calatori anunta ca, incepand cu 20 iulie, pentru preluarea traficului sporit de calatori inregistrat la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei, se va introduce in circulatie, numai in zilele de duminica, trenul rapid 11908, pe relatia Brasov-Bucuresti Nord.
Compania americana Colgate-Palmolive va inchide pana la sfarsitul anului fabrica de la Brasov, unde lucreaza 190 de angajati. ... Fabrica de la Brasov se va inchide ca urmare a unui program mai amplu de restructurare.
google-analytics.com