Cautare

63 de rezultate pentru "bon" (4.69 secunde)
Necesitatea tinerii unui astfel de tip de gestiune, prin care orice produs detinut intr-o farmacie are propria lui fisa in care sint trecute intrarile, iesirile si felul in care a iesit medicamentul din farmacie, pe baza de reteta sau bon valoric, este prevazuta in contractul de furnizare de servicii incheiat de farmacisti.
Solicitantul care va depune personal documentele va primi un bon cu stampila de inregistrare "ANIMMC pentru programe" pe care se va trece numarul de inregistrare in Registrul special al Programului, data si ora inregistrarii, persoana care a inregistrat.
E vorba de o cerere aprobataa aprobataa de primar, cerere pe baza caareia Directia Agricolaa din judetul respectiv elibereazaa un bon, cu care producaatorul merge la pompaa", a precizat liberalul gaalaatean Emil Strungaa.
Acesta a dezvaluit printr-o scrisoare adresata conducerii Irish Pub faptul ca de cateva saptamani nu i se mai aducea bon fiscal la achitarea consumatiei.
Liderii de sindicat de la UPDES sustin ca tabelele sint intocmite doar in scopul primirii de catre siderurgisti a unui bon de Mos Craciun, banii fiind alocati din fondul sindicatului de la UPDES.
Liderii de sindicat de la UPDES sustin ca tabelele sint intocmite doar in scopul primirii de catre siderurgisti a unui bon de Mos Craciun, banii fiind alocati din fondul sindicatului de la UPDES.
Liderii de sindicat de la UPDES sustin ca tabelele sint intocmite doar in scopul primirii de catre siderurgisti a unui bon de Mos Craciun, banii fiind alocati din fondul sindicatului de la UPDES.
Livrarile/achizitiile pentru care s-a emis bon fiscal, dar nu s-a emis factura; operatiunile cu persoane neinregistrate in scopuri TVA in Romania;
Nu se declara livrarile sau achizitiile pentru care s-a emis bon fiscal, dar nu s-a emis factura, operatiunile cu persoane neinregistrate in scopuri de TVA in Romania, tranzactiile inscrise in facturile emise prin autofacturare si operatiunile pentru care se aplica taxarea inversa.
Cesionarea serviciilor turistice se poate face doar cu anuntarea agentiei de turism Agentiile de turism sunt obligate sa furnizeze turistului un bon de comanda numai in cazul solicitarii unor pachete de servicii turistice care nu fac parte din oferta agentiei de turism.
"De cele mai multe ori, produsele scoase la vanzare in aceste targuri sunt vandute la negru, fara bon fiscal. Este o concurenta neloiala pentru mediul de afaceri local.
"Eu, care preiau reclamatiile de aproape doi ani, am observat ca majoritatea consumatorilor nu isi urmaresc interesul si nu cer bon sau factura.
Daca un buticar de cartier bate in casa de marcat chiar si un bon de doi lei si nu evidentiaza taxa pe valoarea adaugata (TVA) de 24%, care este in vigoare de la 1 iulie, atunci risca o amenda intre 2.000 si 4.000 de lei, afirma cei de la Garda Financiara Dolj.
In al doilea rand, pedelistii propun o deducere fiscala (pe baza de bon fiscal) de 10% din valoarea taxei pe valoarea adaugata pentru lucrari de renovare/modernizare a locuintelor si cladirilor.
Azi vazut vreun interpret de muzica populara sa taie chitanta sau bon de casa, sa emita o factura sau orice alt act doveditor?
Daca este scutit de TVA si vinde fara bon fiscal, trebuie sa fie producator autohton. UE ne-a respins taxarea inversa.
ei bine, ce n’est pas bon! Intr-adevar, stimati colegi, nu e deloc bine. Nu e bine pentru ca sunteti inca o data, a cata oara, ipocriti!
Retailerul de incaltaminte Benvenuti ofera, pentru fiecare bon cu o valoare de minimum 400 de lei, un talon de campanie.
Mancare buna, evenimente artistice, concerte unplugged, pentru un bon appetit - La Mia Musica, situat in zona podului nou, Splaiul Independentei 290.
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu:
google-analytics.com