Cautare

63 de rezultate pentru "bon" (3.18 secunde)
Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.
De asemenea, clientii Cosmote aflati in roaming au la dispozitie serviciul informativ gratuit "Bon Voyage SMS", prin care acestia, indiferent unde calatoresc, primesc la intrarea in tara vizitata, un mesaj text cu informatii despre tarifele de roaming corespunzatoare retelei in care se afla.
Oricine isi face cumparaturile intr-un magazin PROFI primeste obisnuitul bon de casa pe care se afla tiparit un nume de utilizator si o parola ce ii permit ca, pe timpul zilei respective, sa se conecteze gratuit la Internet, in interiorul si in jurul magazinului, prin intermediul serviciilor Cosmote.
Pour la bon bus. - Eugenia Paraschiv: Viseaza visele romanasii//stau in limba//!a/Sea//selele n-au coaste//flexibili/coloane fara numar/ling la nesfarsit bancile de sperme si ovule/o, curva recunostinta ne privatizeaza/precari din toate taranele uniti uniunile/nuntiti osia cu osul/stelele inapoi suiti-le.
Pin aceasta imagine, Google Doodle vrea sa ureze Bon anniversaire to France - La multi ani, Franta!. Pentru francezi, aceasta zi are o dubla insemnatate:
Am constatat cu regret ca in cadrul acestor doua institutii exista operatori economici care desfasoara activitati de comercializare a produselor - alimentatie publica, tip bar - pentru care nu ofera bon fiscal sau chitanta, nici macar la solicitarea expresa a consumatorilor.
IDRIS ELBA RICHARD MADDEN CHARLOTTE LE BON JOSE GARCIA KELLY REILLY DURATA:1h 30m DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM DISTRIBUTION Michael Mason (Richard Madden, GAME OF THRONES) e un hot de buzunare care traieste la Paris, si care, cand fura o geanta care contine mai mult decat un portofel, se trezeste vanat de CIA.
In acelasi timp, insa, Antoniu este un bon viveur, comod, iubitor al huzurului si lesne dedat micilor si marilor placeri.
Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de consultatii medicale specializate, de testari prin electrocardiograma (EKG) si isi pot masura tensiunea arteriala, daca prezinta un bon de cumparaturi de minim 40 de lei facute in farmaciile Centrofarm.
Doctrinele Bon tibetane, de dinainte de patrunderea budismului in Tibet, dicteaza ca oul, care nu este primordial in acceptiunea tibetana a genezei, ramane totusi la originea unei lungi si neintrerupte genealogii umane, din esenta celor 5 elemente aparand, in mod miraculos, un ou mare care a dat nastere unui lac alb din care au iesit stramosii.
Bon: pe atunci nu erai d-ta edil! Dar Vieru, primarul pesedist, ce-a facut?! Ala - spune lumea! - chiar mai nimic n-a facut.
caderea Bastiliei - Teoreticienii - Gustave Le Bon - Progresele propagandei in secolul al XX-lea - Ciakotin CAPITOLUL 3 - Cum se poate instiga la revolutie - Lenin, agent german?
Nu e bon homme, e ipocrit si probabil aproape senil. Joaca de-a uite gratierea lui Miron Cozma, stai ca nu-i… a fost penibila.
un bon de benzina, o repartitie, niste reclama, orice. Degradarea din presa insa continua si oamenii nu prea au cum reactiona.
Dupa care acelasi farmacist vinde pe bune, fara a intocmi insa bon fiscal, medicamentele din reteta si apoi imparte cistigul cu medicul.
atunci va fac bon pentru calorifere sau pentru aerul conditionat? Pentru calorifere, zic eu. Cu factura?, ma intreaba el. Nu, zic, cu chitanta, ca platesc eu ca persoana.
atunci va fac bon pentru calorifere sau pentru aerul conditionat? Pentru calorifere, zic eu. Cu factura?, ma intreaba el. Nu, zic, cu chitanta, ca platesc eu ca persoana.
atunci va fac bon pentru calorifere sau pentru aerul conditionat? Pentru calorifere, zic eu. Cu factura?, ma intreaba el. Nu, zic, cu chitanta, ca platesc eu ca persoana.
E drept ca pentru a trece de la locul de munca in bucatarie iti mai trebuie un mic amanunt numit pe limba noastra salariu, dar de aici pina a transforma venitul propriu in bon de masa ori bilet de odihna nu-i musai sa-ti suplimentezi veniturile proprii cu anumite inginerii financiare cum ar fi fondul clasei, fondul scolii, fondul doamnei diriginte sau fondul profesorului de mate.
Bon-viveur, neducand vinul la ureche, a iubit in acelasi timp neamul din care si-a tras sevele si de care nu s-a despartit nici macar cu gandul.
google-analytics.com